Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata Case 85817786

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 85817786
Cod produs
7AWIKYBX-RE
Out Of stock
Descriere
Cauti o saiba danturata Case 85817786 si nu stii unde o poti gasi? Aceasta este disponibila la noi in depozit! Imaginea de ansamblu a unui utilaj este constituita dintr-o echipa de piese de schimb care, impreuna, ii confera utilajului forta necesara de a trece cu brio de orice activitate. Mici opere de arta, acestea au fost concepute cu dibacie si grija, calitatea lor fiind incontestabila. Iti oferim o gama variata de piese de schimb, toate rezistente si calitative!

Intrucat utilajul tau este supus unui volum de munca intens, in timp, pot aparea mici probleme. Pentru a rezista cat mai mult in timp, piesele de schimb au nevoie de o intretinere corespunzatoare, asa cum sugereaza si producatorul. Ocupa-te de starea lor de sanatate! Programeaza revizii, periodice, pentru utilajul tau! Astfel, vei putea identifica, mai usor, problema si cauzele acesteia!

Piesele de schimb si impactul acestora in viata utilajului
Fiecare piesa de schimb activeaza intr-un anumit segment. Concepute pentru a solutiona anumite probleme cu care s-ar putea confrunta utilajul, acestea au responsabilitati diferite. O saiba danturata Case 85817786 are rolul de a proteja zona de strangere, de marire a suprafetei de contact sau de siguranta impotriva desurubarii.

Importanta serviciului gratuit de consultanta
Pentru noi, nevoile tale reprezinta o prioritate. Tinem la fiecare client care ne-a trecut pragul, incercand sa-i oferim o experienta placuta. Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta, te ghidam spre cele mai bune alegeri, ajutandu-te sa gasesti solutii potrivite pentru situatiile neplacute cu care te confrunti. Astfel, beneficiezi de:
• o identificare corecta;
• solutii personalizate in functie de tipul de utilaj;
• interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli;

Aceasta saiba danturata Case 85817786 vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta vizeaza prezenta unor defectiuni din fabrica. Este esential sa cunosti toate detaliile!

Vrei sa comanzi aceasta piesa de schimb? Pasii sunt simpli! O saiba danturata Case 85817786 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat! Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupam noi. Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu decizi!

Cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi doar catre specialistii in domeniu. Au existat situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori. Mai mult, ne poti contacta! Echipa noastra de mecanici este foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• 47x54mm
• 13 dinti
• Grosime 3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura