Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata exterior pentru tractor Steyr M968

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr M968
Cod produs
BTC2OI4U-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta saiba danturata exterior tractor Steyr M968 te asteapta nerabdatoare in depozitul nostru! Desi este un reper de mici dimensiuni, si aceasta saiba danturata joaca un rol important in ceea ce priveste functionarea eficienta a utilajului. Asemenea tuturor pieselor noastre de schimb, si aceasta provine dintr-un atelier de productie recunoscut pentru diversitate, fiind prelucrata cu grija, atentie si precizie.
La noi, vei gasi tot ceea ce este mai bun pentru utilajul tau. Avem mii de piese de schimb curajoase, fara compromisuri, a caror rezistenta va fi pe masura asteptarilor tale!

Zi de zi, utilajul tau este supus unui volum de munca intens si solicitant. Pentru a fi capabil sa functioneze la capacitate maxima, trebuie sa ii oferi acestuia piese de schimb care sa-i asigure sustinerea de care are nevoie. Stii cat de usor poti da gres cu piesa de schimb nepotrivita? Alege intelept atunci cand vine vorba despre utilajul pe care il detii. Ofera-i doar ceea ce este mai bun, iar acesta va munci fara intrerupere!

Saiba danturata exterior tractor Steyr M968 - piesa de schimb potrivita pentru utilajul tau!
Piesele de schimb fac parte din imaginea de ansamblu a utilajului! Prin intermediul responsabilitatilor de care dau dovada, acestea influenteaza buna functionare a utilajului. O astfel de saiba danturata exterior tractor Steyr M968 indeplineste trei functii semnificative:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;
Saiba noastra danturata se poate monta la exterior, la planetara/ cap planetara. Mai precis, la puntea din fata!

Suntem conectati solicitarilor tale!
Alaturi de noi, beneficiezi de serviciul gratuit de consultanta! Intrucat tinem la fiecare client care a ales sa aiba incredere in noi, ne dorim sa-i fim aproape, pe tot parcursul activitatilor sale. Acest serviciu gratuit de consultanta aduce, cu sine, o serie de beneficii, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli.

Aceasta saiba danturata exterior pentru tractor Steyr M968 prezinta un certificat de garantie, ce este valabil 6 luni. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Livram cu drag, oriunde! Contacteaza-ne telefonic la unul dintre numerele afisate pe site sau completeaza o cerere, iar aceasta saiba danturata exterior tractor Steyr M968 va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore. Insa, daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, facem cunostinta, iar tu iti poti ridica singur piesa de schimb!

In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, este necesar sa apelezi doar la specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Au existat fel de fel de situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza amatorilor.

Specificatii tehnice
• 46x52mm
• grosime de 1.5mm
• 3 ghidaje/dinti in forma de triunghi pe exterior la 52mm intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura