Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata exterior pentru tractor Steyr M9086

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr M9086
Cod produs
4KD7RLVU-RE
Out Of stock
Descriere
Scopul acestui model de saiba danturata exterior tractor Steyr M9086 este de a contribui la functionarea eficienta a utilajului! Provenita dintr-un atelier de productie recunoscut pentru diversitate, saiba noastra danturata nu te va lasa la greu, fiindu-i alaturi utilajului, pe termen lung. Intrucat a fost prelucrata din materiale de calitate, aceasta este pregatita sa reziste la exploatare intensa. Ofera-i utilajului tau oportunitatea de a se face remarcat datorita fortei sale! Nu te zgarci cand vine vorba de cel mai bun prieten al tau!

Altfel iti desfasori activitatile atunci cand stii ca cineva are incredere in tine! Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii pe retelele sociale, iar noi iti vom raspunde prompt. Iti vom intinde o mana de ajutor, ghidandu-te catre identificarea unei solutii eficiente si rapide pentru problema cu care te confrunti. Stii unde ne poti gasi!

Saiba danturata exterior tractor Steyr M9086 - candidata perfecta pentru utilajul pe care il detii!
Piesele de schimb fac parte din imaginea de ansamblu a utilajului! Prin intermediul responsabilitatilor de care dau dovada, acestea influenteaza buna functionare a utilajului. O astfel de saiba danturata exterior tractor Steyr M9086 indeplineste trei functii semnificative:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;
Saiba noastra danturata se poate monta la exterior, la planetara/ cap planetara. Mai precis, la puntea din fata!

Suntem conectati solicitarilor tale!
Alaturi de noi, beneficiezi de serviciul gratuit de consultanta! Intrucat tinem la fiecare client care a ales sa aiba incredere in noi, ne dorim sa-i fim aproape, pe tot parcursul activitatilor sale. Acest serviciu gratuit de consultanta aduce, cu sine, o serie de beneficii, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli.

Aceasta saiba danturata exterior pentru tractor Steyr M9086 prezinta un certificat de garantie, ce este valabil 6 luni. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Livram cu drag, oriunde! Contacteaza-ne telefonic la unul dintre numerele afisate pe site sau completeaza o cerere, iar aceasta saiba danturata exterior tractor Steyr M9086 va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore. Insa, daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, facem cunostinta, iar tu iti poti ridica singur piesa de schimb!

In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, este necesar sa apelezi doar la specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Au existat fel de fel de situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza amatorilor.

Specificatii tehnice
• 46x52mm
• grosime de 1.5mm
• 3 ghidaje/dinti in forma de triunghi pe exterior la 52mm intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura