Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set patine telescopare brat JCB 2CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 2CX
Out Of stock
Descriere
De esti in cautarea unor patine de telescopare rezistente si eficiente, nu puteai nimeri mai bine. Iti punem la dispozitie acest set patine telescopare brat JCB 2CX impecabil, pregatit sa-i redea bratului utilajului tau mobilitatea de odinioara, ca tu sa-ti poti relua activitatea sub cele mai bune auspicii. Productivitatea ta depinde si de modul in care iti intretii utilajul. Punand accent pe calitate, rezultatele iti vor depasi asteptarile. Patinele acestea sunt piese de incredere, fiabile si super rezistente, caci au fost fabricate la standarde de inalta calitate, incat se ridica la nivelul celor originale in privinta performantelor. Fac fata cu brio fortelor intense de frecare, datorita materialului special din care sunt confectionate.

Stresul defectiunilor poate fi tinut la distanta cand ai pe cine te baza pentru remedierea problemelor tehnice ale utilajului tau. Te intampinam cu o gama generoasa de piese de schimb si consumabile alese pe spranceana, pentru a putea sa te bucuri de rezultate excelente si durabile. In plus, specialistii nostri sunt pregatiti sa intervina oricand le soliciti ajutorul, raspunzand prompt solicitarilor si nevoilor tale. Suna-ne!

Set patine telescopare brat JCB 2CX - o alegere inteleapta!
Pentru a-ti putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii, mobilitatea bratului masinarei tale este esentiala. Utilitatea acestui set patine telescopare brat pentru buldoexcavator JCB 2CX este indiscutabila, caci patinele asigura fixarea bratului si extensia optima a acestuia, ca tu sa poti lucra eficient, fara sincope si poticneli. Setul contine 4 glisoare trapezoidale si 4 glisoare paralelipipedice, cu piulite incorporate.

In momentele-cheie, sfatul potrivit te scoate din impas!
De aceea ne-am gandit ca serviciul nostru de consultanta ti-ar fi extrem de util, mai ales ca ti-l oferim gratuit si este adaptat nevoilor tale. Fie ca vrei sa te asiguri de compatibilitatea unor piese, fie ca nu reusesti sa dai de cap unei defectiuni, ori vrei sa-ti pui la punct utilajul pentru a-l mentine in cea mai buna forma, vei primi prompt toate informatiile de care ai nevoie. Echipa noastra de specialisti se mobilizeaza pentru a-ti oferi cele mai bune solutii. Contacteaza-ne!

Acest set patine telescopare brat JCB 2CX vine insotit de o garantie de 6 luni de la data facturarii pentru defectele de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, dar totusi, pastreaza documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem perfect urgenta, caci stim cat de pretios e timpul cand termenele bat la usa. Iti vom livra acest set patine telescopare brat JCB 2CX in cel mai scurt timp. Plaseaza comanda online sau telefonic si va porni catre tine. Iar daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea de a veni sa-l ridici si de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Pentru a beneficia la maxim de calitatile pieselor, este esential ca acestea sa fie montate corespunzator. Recomandarea noastra este sa te adresezi unor persoane specializate, nu te incurca cu orice surubar. Daca ai nevoie, te punem in contact cu un mecanic de incredere din zona ta de activitate.

Set de patine telescopare format din 8 bucati = 4 x patina 5200001 (verde) + 4 x patina 5200002 (visinie)

Piesele pot fi si de alta culoare (galbene) decat cele prezentate in poze

Dimensiuni:

Patina inferioara - 5200001

Baza mare trapez: 47mm
Baza mica trapez: 29mm
Inaltime trapez: 20mm
Lungime: 300mm
Patina superioara - 5200002

Latime: 30mm
Grosime: 15mm
Lungime: 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura