Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set patine telescopare brat New Holland NH95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH95
Out Of stock
Descriere
Mizeaza pe calitate chiar si atunci cand vine vorba de elementele de uzura din structura utilajului tau. Ca sa-ti poti desfasura eficient activitatea, asigura-te ca bratul are toate premisele unei functionari impecabile, inlocuindu-i la timp glisoarele care dau semne de uzura. Verifica periodic in ce stare sunt, ca sa nu te ia pe nepregatite in toiul lucrarilor. Iti recomandam acest set patine telescopare brat New Holland NH95 excelent pentru a fi gata de interventie cand situatia o cere. Sunt piese super rezistente si fiabile, aidoma celor originale in ce priveste calitatea si performantele. Doar pretul le diferentiaza!

Exploreaza intreaga noastra oferta! Ti-am pregatit o sumedenie de piese de schimb si consumabile de calitate ireprosabila. Alege-le pe cele de care utilajul tau are nevoie pentru a se mentine in forma! Iar daca ai nevoie de indrumare, echipa noastra de specialisti iti este alaturi, identificand cele mai eficiente solutii pentru masinaria ta. Suna-ne, vei economisi si timp, si bani, si energie!

Set patine telescopare brat New Holland NH95 - alegerile potrivite iti aduc rezultatele dorite!
Pentru a-ti putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii, mobilitatea bratului masinarei tale este esentiala. Utilitatea acestui set patine telescopare brat pentru buldoexcavator New Holland NH95 este indiscutabila, caci patinele asigura fixarea bratului si extensia optima a acestuia, ca tu sa poti lucra eficient, fara sincope si poticneli. Setul contine 4 glisoare trapezoidale si 4 glisoare paralelipipedice, cu piulite incorporate.

In momentele-cheie, sfatul potrivit te scoate din impas!
De aceea ne-am gandit ca serviciul nostru de consultanta ti-ar fi extrem de util, mai ales ca ti-l oferim gratuit si este adaptat nevoilor tale. Fie ca vrei sa te asiguri de compatibilitatea unor piese, fie ca nu reusesti sa dai de cap unei defectiuni, ori vrei sa-ti pui la punct utilajul pentru a-l mentine in cea mai buna forma, vei primi prompt toate informatiile de care ai nevoie. Echipa noastra de specialisti se mobilizeaza pentru a-ti oferi cele mai bune solutii. Contacteaza-ne!

Acest set patine telescopare brat New Holland NH95 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data facturarii pentru defectele de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, dar totusi, pastreaza documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem perfect urgenta, caci stim cat de pretios e timpul cand termenele bat la usa. Iti vom livra acest set patine telescopare brat New Holland NH95 in cel mai scurt timp. Plaseaza comanda online sau telefonic si va porni catre tine. Iar daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea de a veni sa-l ridici si de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Pentru a beneficia la maxim de calitatile pieselor, este esential ca acestea sa fie montate corespunzator. Recomandarea noastra este sa te adresezi unor persoane specializate, nu te incurca cu orice surubar. Daca ai nevoie, te punem in contact cu un mecanic de incredere din zona ta de activitate.

Set de patine telescopare format din 8 bucati = 4 x patina 5200001 (verde) + 4 x patina 5200002 (visinie)

Piesele pot fi si de alta culoare (galbene) decat cele prezentate in poze

Dimensiuni:

Patina inferioara - 5200001

Baza mare trapez: 47mm
Baza mica trapez: 29mm
Inaltime trapez: 20mm
Lungime: 300mm
Patina superioara - 5200002

Latime: 30mm
Grosime: 15mm
Lungime: 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura