Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set patine telescopare brat Case 580T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580T
Out Of stock
Descriere
Mobilitatea bratului este esentiala pentru functionarea optima a utilajului tau, astfel ca trebuie sa ai grija ca patinele de telescopare sa fie in perfecta stare, sa-si poata face treaba cum se cuvine. Cand constati semne de uzura, ia in calcul inlocuirea lor, ca sa nu te chinuie miscarea ingreunata a bratului. Acest set patine telescopare brat Case 580T care ti-a atras atentia este compus din piese extrem de rezistente, de foarte buna calitate, pregatite sa redea vigoarea bratului, asigurandu-i mobilitate si forta.

Punem accent pe calitatea produselor si a serviciilor pe care ti le oferim si vrem sa-ti fim parteneri la care apelezi cu incredere ori de cate ori te confrunti cu probleme tehnice. Te poti baza pe sprijinul nostru! Vei gasi la noi, oricand iti sunt necesare, remediile cele mai eficiente pentru insanatosirea utilajului tau. Specialistii nostri te consiliaza pas cu pas, ca sa fii sigur ca faci alegerile potrivite la momentul potrivit, pentru maxima eficienta. Suna-ne!

Set patine telescopare brat Case 580T - un plus de calitate pentru un plus de performanta!
In arhitectura utilajului tau, o sumedenie de piese, mai mari sau mai mici, mai simple sau mai complexe, isi dau concursul ca sa iasa treaba buna si sa te bucuri de o functionare impecabila. Acest set patine telescopare brat pentru buldoexcavator Case 580T asigura extensia bratului utilajului tau si fixarea corespunzatoare a acestuia, ca sa-ti poti folosi utilajul la capacitate maxima, conform scopului sau. Caci ce te-ai face daca bratul utilajului tau ar fi beteag? Setul este format din 8 glisoare, 4 trapezoidale si 4 paralelipipedice, cu piulite incorporate.

Cand nu stii cum s-o scoti la capat, contacteaza-ne!
Oricare ar fi problema tehnica pe care o intampini, te poti baza pe sprijinul nostru, caci venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita, menit sa te scoata din impas cand esti depasit de situatie si nu numai. Fie ca vrei sa te asiguri de compatibilitatea unei piese, ori ca nu depistezi cauza vreunei defectiuni, nicidecum solutia, poti apela cu incredere la noi. Specialistii nostri sunt pregatiti sa-ti ofere toate informatiile de care ai nevoie, precum si solutii adaptate nevoilor tale. Contacteaza-ne! E simplu, rezolvi rapid, si e si gratuit!

Esti pe deplin asigurat, caci acest set patine telescopare brat buldoexcavator Case 580T vine insotit de o garantie 6 luni de la data facturarii, pentru eventuale defecte de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, dar totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in colet.

Stim ca timpul te preseaza, de acee iti vom livra acest set patine telescopare brat Case 580T in cel mai scurt timp. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. La fel de bine, daca esti pe-aproape, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Pentru a te feri de riscurile unui montaj incorect, te sfatuim sa apelezi la persoane specializate. Avem colaboratori in toata tara si, daca ai nevoie de un mecanic de incredere pentru efectuarea interventiei, da-ne de veste si ti-l trimitem noi!

Set de patine telescopare format din 8 bucati = 4 x patina 5200001 (verde) + 4 x patina 5200002 (visinie)

Piesele pot fi si de alta culoare (galbene) decat cele prezentate in poze

Dimensiuni:

Patina inferioara - 5200001

Baza mare trapez: 47mm
Baza mica trapez: 29mm
Inaltime trapez: 20mm
Lungime: 300mm
Patina superioara - 5200002

Latime: 30mm
Grosime: 15mm
Lungime: 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura