Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set patine telescopare brat Fiat Kobelco FB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB90
Out Of stock
Descriere
Este bine sa fii prevazator, dar atunci cand esti luat, totusi, pe nepregatite, conteaza mult sa ai pe cine te baza. Si te poti baza pe noi ori de cate ori intampini probleme tehnice, caci ne-am dotat cum se cuvine pentru a-ti putea veni rapid in ajutor. Pentru a-i reda mobilitatea bratului utilajului tau, avem pentru tine un set patine telescopare brat Fiat Kobelco FB90 impecabil, compus din piese de foarte buna calitate, fiabile si rezistente, gratie materialului special din care au fost fabricate. Ajutoare indispensabile bratului, pregatite sa infrunte cu brio conditiile dificile de lucru, daca incap pe niste maini pricepute pentru a fi montate.

Nesuferite mai sunt defectiunile, insa avem noi ac de cojocul lor si te vom ajuta sa scapi de ele de indata si sa le previi pe cele ce stau sa bata la usa. Avem o sumedenie de piese de schimb si consumabile de calitate ireprosabila destinate utilajelor. Suna-ne si spune-ne povestea utilajului tau, iar specialistii nostri iti vor oferi cele mai eficiente solutii pentru el!

Set patine telescopare brat Fiat Kobelco FB90 - pentru o functionare excelenta!
Misiunea utilajului tau este strans legata de functionarea bratului sau. Iar cand acesta, din diferite motive, da semne de oboseala, ar fi bine sa cauti pricina. Poate sunt probleme cu glisorul si atunci rezolvi relativ simplu, fiind vorba de un element de uzura. Acest set patine telescopare brat pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB90 iti va fi de mare ajutor pentru fixarea impecabila a bratului si pentru realizarea optima a extensiei acestuia. Setul contine 4 glisoare trapezoidale si 4 glisoare paralelipipedice, cu piulite incorporate.

Bonus - consultanta gratuita!
Stim ca defectiunile iti pot da serioase batai de cap, mai ales cand te confrunti cu o avalansa de simptome si trebuie sa tii cont de o sumedenie de aspecte tehnice. Insa nu-ti fa griji! Pentru astfel de momente si nu numai am creat un serviciu de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Specialistii nostri sunt la curent cu tot ce misca in lumea utilajelor si sunt pregatiti sa infrunte orice provocare. Vor gasi rapid cea mai eficienta solutie pentru tine - contacteaza-ne si lasa-ti grijile in seama noastra!

Daca se intampla, exceptional, sa depistezi defecte de fabricatie, nu-ti fa griji, acest set patine telescopare brat Fiat Kobelco FB90 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data facturarii, pentru astfel de situatii. Documentele necesare se regasesc in interiorul coletului.

Cand timpul te preseaza, este esential sa ai cat mai rapid piesele. Iti vom livra acest set patine telescopare brat Fiat Kobelco FB90 in cel mai scurt timp, caci curierii cu care colaboram se misca foarte bine. Suna-ne sau solicita o oferta online si ti-l expediem de indata. Iar daca esti pe-aproape, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Calitatea montajului influenteaza considerabil performantele oricarei piese, de aceea cel ai bine ar fi sa ai in vedere un service autorizat, chiar daca interventia nu ti se pare complicata. Daca ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din apropierea ta.

Set de patine telescopare format din 8 bucati = 4 x patina 5200001 (verde) + 4 x patina 5200002 (visinie)

Piesele pot fi si de alta culoare (galbene) decat cele prezentate in poze

Dimensiuni:

Patina inferioara - 5200001

Baza mare trapez: 47mm
Baza mica trapez: 29mm
Inaltime trapez: 20mm
Lungime: 300mm
Patina superioara - 5200002

Latime: 30mm
Grosime: 15mm
Lungime: 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura