Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat pentru buldoexcavator Case 590SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SR
Out Of stock
Descriere
Patinele telescopare brat pentru buldoexcavatorul Case 590SR se gasesc in oferta noastra sub forma de set format din 4 placi trapezoidale si 4 placi paralelipipedice, cu piulite incorporate.

Pretul avantajos al setului si calitatea superioara, reprezinta doar doua dintre beneficiile acestui produs pe care il propunem spre vanzare.

Puteti comanda patinele individual sau in set, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic.

Consilierii nostri va stau la dispozitie daca doriti sa verificati compatibilitatea anumitor componente cu utilajul din dotare sau daca sunteti in cautarea unui atelier mobil care sa realizeze un montaj de calitate al patinelor.

Mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla buldoexcavatorul din dotare si pot remedia problemele utilajului dumneavoastra.

Va reamintim ca montarea corecta si reglarea corespunzatoare a patinelor telescopare, previne uzura prematura a bratului telescopic.

Produsul este fabricat in Uniunea Europeana, dintr-un material special care asigura telescoparea usoara a bratului si fixarea corecta a acestuia.

Culoarea pieselor variaza in functie de lotul de productie.

Livram barele textolit pentru bratul telescopic al buldoexcavatorului dumneavoastra in toate regiunile tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a ridica coletul direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: WSEVIFXZ-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura