Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat pentru buldoexcavator Case 695SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695SR
Out Of stock
Descriere
Glisoarele brat telescopic pentru buldoexcavatorul Case 695SR sunt prezente in oferta noastra la un pret avantajos. Patinele telescopare se pot achizitiona atat separat cat si sub forma unui set complet format din:
-4 placi trapezoidale
-4 placi paralelipipedice cu piulite incorporate.

Pentru a inregistra comanda in sistem este suficient sa ne contactati prin telefon sau sa completati formularul de pe site.
Departamentul nostru tehnic va pune la dispozitie serviciul de asistenta tehnica mobila, care poate monta si regla corect patinele. Va reamintim ca un montaj neadecvat poate duce la uzura prematura a bratului telescopic.

Produsul este fabricat dintr-un material special, care ajuta la fixarea si telescoparea usoara a bratului. Patinele telescopare sunt produse in Uniunea Europeana. Culoarea glisoarelor bratului telescopic depinde de lotul de productie.

Sediul firmei este in Bucuresti, unde va asteptam pentru a ridica personal pachetul. Daca optati pentru livrare prin curier, patinele vor fi in posesia dumneavoastra intr-un timp scurt. Modalitatea de plata este ramburs.

Codul produsului este: C5GY0893-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura