Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator New Holland B90B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90B
Out Of stock
Descriere
Patinele telescopare brat pentru buldoexcavatorul New Holland B90B se gasesc in oferta noastra la un pret avantajos.

Setul complet de glisoare brat telescopic este format din 4 placi trapezoidale si 4 paralelipipedice, cu piulite incorporate. Patinele se pot achizitiona si individual. Pentru a plasa o comanda este suficient sa ne contactati telefonic sau sa completati formularul de pe site.

Patinele sunt produse in Uniunea Europeana, dintr-un material care asigura nu numai telescoparea usoara a bratului, ci si fixarea corecta a acestuia.
Pentru a monta patinele, va punem la dispozitie echipa de service mobil, care poate interveni asupra utilajului dumneavoastra in localitatea in care se afla acesta. Apelati cu incredere la consultantii nostri pentru mai multe informatii.

Va reamintim sa montati patinele intr-un service autorizat, pentru a preveni eventualele defectiuni care pot aparea in urma unui montaj incorect.

Livram produsul in toata tara, in cel mai scurt timp, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Aveti posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de efectuarea platii. Pentru a ridica personal patinele telescopare, va invitam la sediu firmei, in Bucuresti.

Culoarea pieselor poate varia in functie de lotul de productie.

Codul produsului este: X8ZMTE1K-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura