Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Out Of stock
Descriere
Sistemul de racire al echipamentului tau are nevoie neaparat de un radiator apa Caterpillar 420D care sa-i sustina activitatea optim. Componenta metalica din oferta noastra este foarte rezistenta si a fost temeinic testata inainte de lansarea pe piata. Si-a dovedit eficienta in reglarea temperaturii, iar compatibilitatea cu echipamentul este garantata. Pentru linistea ta, vei avea si un certificat de garantie. Piesa de schimb se comanda telefonic sau direct pe site! Solicita o oferta detaliata!

Pentru a te asigura ca radiatorul acesta este exact ceea ce ii trebuie buldoexcavatorului tau, ia legatura cu unul dintre consultantii tehnici ACN Piese Utilaje. Vei beneficia de foarte multe informatii utile ce nu te vor costa absolut nimic. Poti sa ceri sfaturi despre intretinerea componentei dorite si oferte pentru lichidul de racire de care vei avea nevoie oricum la inlocuirea radiatorului. Ne asiguram mereu ca nevoile clientilor nostri sunt atent tratate!

Radiator apa Caterpillar 420D - il cautai de ceva vreme!

In timp ce utilajul este pornit, motorul functioneaza la temperaturi foarte inalte. In cazul in care radiatorul nu ar exista, motorul s-ar supraincalzi, lucru care ar duce la distrugerea sa totala. In cazul in care motorul nu este racit corespunzator, acesta nu va functiona corect. Caldura generata de combustie poate afecta motorul, daca acesta nu este racit. Radiatorul este o componenta care trebuie intretinuta, astfel incat sa fie curatata periodic, iar lichidul de racire sa fie inlocuit la timp. Supraincalzirea motorului poate fi cauzata de intretinerea necorespunzatoare a radiatorului.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantia in ceea ce priveste acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 420D se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram oriunde in tara, iar acest radiator apa Caterpillar 420D ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

570551,7104,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura