Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator apa Caterpillar 2105948

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Caldura ti-a molesit motorul? Probabil e cazul sa cumperi un radiator nou. Un radiator apa Caterpillar 2105948 performant se gaseste de acum in oferta noastra permanenta! Este o piesa executata foarte bine, din material de calitate care sa aduca plusul de rezistenta in timp. Radiatorul este unul orizontal si este eficient in echilibrarea temperaturii de la nivelul motorului. Il poti comanda foarte usor daca ne suni sau completezi formularul online. Piesa iti va fi livrata in 24 de ore si va veni insotita de certificat de garantie.

Poti comanda tot acum si un lichid de racire care sa desavarseasca interventia la sistemul de racire al utilajului. In multitudinea de oferte se gaseste exact cel cu specificatiile potrivite echipamentului tau. Tot ce ar trebui sa faci ca sa il gasesti si mai repede este sa intri in contact cu un consultant ACN. Pe baza datelor despre utilaj pe care i le vei furniza, acesta va gasi piesa si consumabilul potrivit extrem de repede! Iti va face o oferta personalizata si povestea-i gata!

Radiator apa Caterpillar 2105948 - restabileste echilibrul termic al componentelor!

Radiatorul de apa face parte din categoria de piese componente ale sistemului de racire al motorului. Pentru ca motorul utilajului sa functioneze corect, el trebuie sa fie racit corespunzator. Blocul motor trebuie sa fie mentinut la o temperatura moderata pentru a preveni toate problemele precum blocarea si supraincalzirea. Radiatorul este format din rezervoare colectoare superioare si inferioare si nucleul care este locul efectiv al racirii fluidului in circulatie. Lichidul de racire preia caldura in directia parcursa catre si de la motor.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Radiator apa Caterpillar 2105948 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Acest radiator apa Caterpillar 2105948 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

730x640x100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura