Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 415F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 415F2
Out Of stock
Descriere
Daca radiatorul te-a lasat? nu-ti permiti sa astepti nicio secunda, este vital echipamentului si trebuie sa-l inlocuiesti cu rapiditate! Alege un radiator apa Caterpillar 415F2 ca cel din oferta prezenta la noi! Este ideal daca iti doresti ca motorul tau sa fie protejat in timpul functionarii. Piesa este executata cu maiestrie si are in alcatuire materiale precum aluminiu si plastic. Se remarca prin eficienta si asigura o functionare de lunga durata daca il intretii corect! Te invitam sa soliciti chiar acum o oferta cu mai multe informatii.

Unul dintre asistentii nostri tehnici iti va oferi si consultanta tehnica daca ai nevoie de ajutor in stabilirea compatibilitatii cu modelul buldoexcavatorului tau. Mai mult, pentru ca iti doresti o piesa de calitate, trebuie sa ii oferi toate conditiile sa-ti arate de ce este in stare. Ca sa faca acest lucru cu succes, trebuie sa folosesti un lichid de racire de calitate. Ofertele noastre abunda in consumabile de toate felurile, iar lichidul de racire achizitionat impreuna cu radiatorul va fi o afacere numai buna!

Radiator apa Caterpillar 415F2 - motorul se-ncalzeste, el il racoreste!

Radiatorul actioneaza ca un sistem de transfer de energie termica. Acesta se bazeaza pe existenta unui amestec de apa si antigel, care are rolul de a prelua de la motor surplusul de caldura. Lichidul de racire, prin traseul pe care il parcurge inspre si dinspre motor, preia caldura. Acest amestec circulant are rolul de a nu permite ca apa sa inghete sau sa fiarba, in functie de temperatura mediului. In cazul in care radiatorul are depuneri de mizerie, lichidul nu mai este racit corect. Aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme intalnite la nivelul radiatorului.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti? Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 415F2 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Acest radiator apa Caterpillar 415F2 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

630x510x105mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura