Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 432E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432E
Out Of stock
Descriere
Comanda un radiator apa Caterpillar 432E ce poate salva motorul de la o baie nedorita cu aburi. Te-ai saturat sa-ti vezi buldoexcavatorul suferind? Atunci este clipa perfecta sa comanzi radiatorul orizontal din oferta noastra. Costul profitabil si calitatile tehnice extraordinare sunt destule motive ca sa te decizi imediat. Producatorul a folosit in alcatuirea sa materiale foarte bune care asigura o utilizare indelungata in bune conditii. Mai mult, componenta inlocuieste perfect piesa originala si este perfect compatibila cu utilajul.

Daca nu esti sigur de compatibilitate si crezi ca ai nevoie de un specialist care sa te indrume, atunci da-ne un telefon sau scrie-ne. Iti oferim consultanta tehnica gratuita si multe informatii si recomandari ce iti vor prinde bine nu numai in ceea ce priveste componenta pe care doresti sa o comanzi, dar si in intretinerea generala a echipamentului. Ne gasesti in orice zi lucratoare la telefon, dar ne poti si scrie pe e-mail, Whatsapp sau in formularul pe care il vei regasi pe site.

Radiator apa Caterpillar 432E - pentru sistemul de racire al utilajului tau!

Radiatorul actioneaza ca un sistem de transfer de energie termica. Acesta se bazeaza pe existenta unui amestec de apa si antigel, care are rolul de a prelua de la motor surplusul de caldura. Lichidul de racire, prin traseul pe care il parcurge inspre si dinspre motor, preia caldura. Acest amestec circulant are rolul de a nu permite ca apa sa inghete sau sa fiarba, in functie de temperatura mediului. In cazul in care radiatorul are depuneri de mizerie, lichidul nu mai este racit corect. Aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme intalnite la nivelul radiatorului.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 432E vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest radiator apa Caterpillar 432E va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

730x640x100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura