Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 430F2IT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430F2IT
Out Of stock
Descriere
In depozitul nostru s-a strecurat o noua componenta de calitate superioara! Este vorba despre acest radiator apa Caterpillar 430F2IT din imaginile alaturate! Este recunoscut printre specialisti ca fiind foarte eficient! Componenta este realizata la standarde inalte si pastreaza in detaliu caracteristicile piesei originale. Singura diferenta este cea de pret, radiatorul din oferta noastra are un cost mult mai mic. Ca materiale, in componenta lui s-au folosit aluminiul si plasticul foarte rezistent. Te asteptam cu mai multe detalii daca ne contactezi!

Poti lua legatura cu noi telefonic sau daca ne scrii pe e-mail, Whatsapp sau direct in formularul online de pe site. Te vom ajuta sa stabilesti compatibilitatea piesei cu buldoexcavatorul si sa alegi cea mai buna si rapida metoda de a-l readuce la functionarea optima. Specialistii iti recomanda sa acorzi atentie lichidului de racire pe care il folosesti. Iti putem prezenta si noi oferte din catalogul nostru care te vor incanta cu siguranta!

Radiator apa Caterpillar 430F2IT - o piesa de schimb eficienta!

Cele mai comune probleme ale radiatorului care pot aparea pot fi usor de verificat. Radiatorul poate prezenta o fisura prin care se scurge lichid sau imbinarile conductelor pot fi slabite. Fiind o piesa construita din metal, radiatorul este foarte expus la oxidare, in special, in interior. Acest lucru se poate verifica doar dupa racirea completa a motorului. Abia atunci se poate deschide capacul de la radiator si se poate observa natura lichidului de racire. Daca acesta a prins o nuanta maronie, inseamna ca rugina a erodat o parte a radiatorului, iar acesta ar trebui schimbat.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 430F2IT este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 430F2IT va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

630x510x105mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura