Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 438D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438D
Out Of stock
Descriere
Ca sa previi supraincalzirea motorului, ai nevoie de un radiator viabil. Opteaza pentru acest radiator apa Caterpillar 438D pe care il avem disponibil la un pret foarte bun! Componenta este realizata din metal, iar fabricantul a testat-o suficient pentru a demonstra ca ofera compatibilitate maxima si poate inlocui piesa orginala obtinand fix aceleasi rezultate. Pentru sanatatea motorului, aceasta componenta este extrem de eficienta si stabilizeaza temperatura astfel incat sistemul de racire sa nu intampine dificultati.

Radiatorul de apa vine insotit de certificat de garantie. Poti contribui si tu foarte mult la performantele sale daca ii vei oferi un lichid de racire de calitate. Montajul executat de catre un profesionist va fi un alt plus pentru longevitatea componentei. Iti putem prezenta oferte pentru lichidul de racire potrivit utilajului tau, iar compania noastra detine si servicii deosebite la care poti apela cu incredere. Montajul este floare la ureche pentru echipa noastra de mecanici!

Radiator apa Caterpillar 438D - utilajul isi dezvaluie potentialul maxim!

Cele mai comune probleme ale radiatorului care pot aparea pot fi usor de verificat. Radiatorul poate prezenta o fisura prin care se scurge lichid sau imbinarile conductelor pot fi slabite. Fiind o piesa construita din metal, radiatorul este foarte expus la oxidare, in special, in interior. Acest lucru se poate verifica doar dupa racirea completa a motorului. Abia atunci se poate deschide capacul de la radiator si se poate observa natura lichidului de racire. Daca acesta a prins o nuanta maronie, inseamna ca rugina a erodat o parte a radiatorului, iar acesta ar trebui schimbat.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 438D are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest radiator apa Caterpillar 438D si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa il ridici.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

570x551,7x104,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura