Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Out Of stock
Descriere
Alege acest radiator apa Caterpillar 428C din oferta noastra pentru ca nu vei cheltui o caruta de bani, insa te vei putea bucura de beneficiile unei piese ce egaleaza originalul! Echivalenta de succes este realizata din material de foarte buna calitate. Radiatorul metalic este foarte eficient si rezista foarte bine in timp. Testele la care a fost supus au aratat ca prezinta compatibilitate perfecta cu buldoexcavatorul si ca este capabil sa functioneze optim in cele mai grele conditii cu care se confrunta utilajul.

Pretul propus de noi este foarte avantajos, iar noi iti recomandam sa comanzi tot acum si un lichid de racire corespunzator! Calitatea acestuia trebuie sa fie superioara pentru a ajuta la performanta indelungata a componentei. Mai multe informatii vei primi gratuit de la consultantii nostri ce iti ofera consiliere tehnica gratuita. Radiatorul se va expedia impreuna cu certificatul de garantie in decurs de 24 de ore de la incheierea comenzii! Apeleaza-ne si te ajutam si cu montajul!

Radiator apa Caterpillar 428C - pentru functionarea perfecta a motorului tau!

Cele mai comune probleme ale radiatorului care pot aparea pot fi usor de verificat. Radiatorul poate prezenta o fisura prin care se scurge lichid sau imbinarile conductelor pot fi slabite. Fiind o piesa construita din metal, radiatorul este foarte expus la oxidare, in special, in interior. Acest lucru se poate verifica doar dupa racirea completa a motorului. Abia atunci se poate deschide capacul de la radiator si se poate observa natura lichidului de racire. Daca acesta a prins o nuanta maronie, inseamna ca rugina a erodat o parte a radiatorului, iar acesta ar trebui schimbat.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 428C are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Acest radiator apa Caterpillar 428C se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

570551,7104,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura