Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 414E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 414E
Out Of stock
Descriere
Nu astepta sa-ti ?fiarba? motorul, cauta sa remediezi rapid problema aparuta la sistemul de racire! Apeleaza cu incredere la acest radiator apa Caterpillar 414E de calitate. Radiatorul orizontal este o echivalenta de buna calitate. Realizat din materiale atent selectionate, produsul este foarte rezistent si permite functionarea optima a motorului. Buldoexcavatorul va performa mult mai bine cand componentele vitale nu ii sunt puse in pericol. Producatorul ofera garantie si asigura compatibilitatea cu acest model de buldoexcavator.

Ce-ar mai fi de adaugat? Ar mai fi cateva aspecte la care trebuie sa cugeti nitel. Ai nevoie de lichid de racire, dar se rezolva pentru ca ai ajuns la noi si noi avem tot ce-ti trebuie. Iti facem o oferta personalizata pentru radiator + lichid racire! Iesi avantajos! Sa dai atentie si montajului, unul profesionist te scuteste de belele si dureri de cap! Avem cei mai tari mecanici care pot interveni asupra utilajului. Iti facem o oferta si mai personalizata pentru radiator + lichid de racire + montaj! De data asta iesi super-avantajos!

Radiator apa Caterpillar 414E - special creat pentru buldoexcavatorul tau!

Radiatorul actioneaza ca un sistem de transfer de energie termica. Acesta se bazeaza pe existenta unui amestec de apa si antigel, care are rolul de a prelua de la motor surplusul de caldura. Lichidul de racire, prin traseul pe care il parcurge inspre si dinspre motor, preia caldura. Acest amestec circulant are rolul de a nu permite ca apa sa inghete sau sa fiarba, in functie de temperatura mediului. In cazul in care radiatorul are depuneri de mizerie, lichidul nu mai este racit corect. Aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme intalnite la nivelul radiatorului.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantia in ceea ce priveste acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 414E se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest radiator apa Caterpillar 414E va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

730x640x100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura