Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldoexcavator Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa buldoexcavator Caterpillar 420D este produsul care ti-a captat atentia? Afla ca aceasta componenta este acum la o super oferta de pret! Acest produs de incredere te va surprinde cu durabilitatea sa! Componenta noastra iti garanteaza calitatea. Daca te gandesti sa o achizitionezi, trebuie sa stii ca nu investesti doar pentru moment, poate pentru a iesi din impas, ci faci o investitie pentru viitorul utilajului tau. Poti sa fii sigur ca alaturi de noi vei gasi cele mai bune produse, la cele mai bune preturi, de o rezistenta incredibila, iar una dintre aceste piese este chiar pompa de apa aflata acum la o oferta imbatabila. Pompa de apa a unei masinarii foloseste palele rotorului si forta centrifuga pentru a deplasa lichidul de racire prin diferitele pasaje si furtunuri care alcatuiesc sistemul de racire! Este, asadar, un produs de maxima importanta pentru utilajul tau, care ii asigura acestuia o buna functionare.

Aceasta pompa de apa buldoexcavator Caterpillar 420D este un produs performant!

Pompa de apa este produsul de maxima necesitate pentru utilajul tau, fara de care acesta din urma nu ar putea functiona. Evita, asadar, supraincalzirea motorului si achizitioneaza acum aceasta pompa echivalenta de cea mai buna calitate!

Consultanta gratuita - stii ce produs ti se potriveste!

Increderea in partenerii cu care colaborezi este o stare pe care o ai la purtator, fiindca stii ca noi vedem extrem de multe detalii, iar experienta notabila a angajatilor si calitatea pieselor din depozit fac toata diferenta!

O pompa ca aceasta vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Livrarea produselor noastre se face corect si rapid! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente stresante! O pompa de apa pentru buldoexcavator Caterpillar 420D este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

- o garnitura

- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura