Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Ford 5136951

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 5136951
Out Of stock
Descriere
Aoleu, vine Craciunul, Pastele sau se apropie revizia tehnica? Si ce te-ai gandit tu ca i-ar placea echipamentului tau? Ce zici de niste rulmenti noi? Un rulment butuc Ford 5136951 este o optiune ideala, la ce drumuri avem? Dar hai sa nu intram in asta ca nu e loc destul aici sa ne scriem ofurile, ca deh, sunt multe! Ne intoarcem la rulmentul din oferta noastra si te asiguram ca este top! Adica ce poti sa mai zici cand afli ca il fabrica nimeni altul decat Carraro?! Gata stai linistit, esti convins ca produsul e eficient si rezista mult in timp!

Ca sa aflii toate detaliile care te intereseaza, cel mai bine este sa iei legatura cu noi. Asistentii tehnici iti trimit oferta dorita si, pe deasupra, verifica atent ca piesa comandata sa fie potrivita echipamentului pe care il detii. Cu certitudinea ca vei achizitiona exact piesa care-ti trebuie, plasezi comanda si o astepti frecandu-ti mainile de bucurie, in timp ce utilaju?-si freaca rotile de nerabdare. Ne suni? Hai, la primul tarait de telefon un consultant iti si raspunde!

Rulment butuc Ford 5136951 - rezista in conditii grele de lucru cu utilajul!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Acest rulment butuc Ford 5136951 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment butuc Ford 5136951 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura