Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Ford 5030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 5030
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc tractor Ford 5030 - un element realizat la cel mai inalt standard al calitatii! Comanda-l acum pentru utilajul tau si lasa-l sa-si duca misiunea la capat. Rulmentul butuc se monteaza pe puntea din fata a utilajului si ajuta la functionarea grupului reductor in mod corect. Carraro se ocupa de fabricarea lui si o face extraordinar de bine. Producatorul a stiut sa aleaga un material de calitate superioara care sa ii dea produsului final rezistenta maxima in timp. Astfel, rezistenta se va transfera catre performanta ridicata a tractorului!

Rulmentul butuc asigura transferul optim al greutatii catre rotile echipamentului. Tractorul Ford 5030O este compatibil cu acest model de rulment! Il poti folosi cu succes si vei fi in deplina siguranta in timp ce manevrezi utilajul. Punem calitatea pe primul loc atunci cand vine vorba de piese de schimb, dar avem grija sa avem si preturi avantajoase. Aceasta oferta merita sa o ai in atentie pentru ca produsul are un cost accesibil. Descopera detaliile contactandu-ne!

Rulment butuc tractor Ford 5030 - profita de oferta noastra fantastica!

Un rulment defect va scoate zgomote mari in timp ce conducem utilajul, mai ales in momentul accelerarii. Daca directia care este mai slaba ca de obicei si utilajul trage intr-o parte, poate fi semnul unul rulment uzat. Rotirea anvelopelor in mod regulat poate ajuta la prevenirea uzurii - dar daca observi ca ai o uzura extrem de neuniforma, iti recomandam sa verifici rulmentii rotilor. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele alaturate, asadar ai face bine sa ai mare grija si sa-i schimbi la timp!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Acest rulment butuc pentru tractor Ford 5030 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment butuc tractor Ford 5030 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura