Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set butuc pentru tractor Ford 655

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 655
Out Of stock
Descriere
Inlocuieste piesele uzate ale utilajului tau greu cu setul de calitate superioara, fabricat de Carraro. Acest set butuc tractor Ford 655 contine butuc, doi rulmenti, prezoane si un simering. Toate realizate din materiale durabile si rezistente! Acest set trebuie montat la puntea din fata a tractorului si iti ofera toate conditiile pentru a-l mentine in stare perfecta de functionare. Alege acest set original si experimenteaza beneficiile aduse de piesele de schimb de calitate superioara!

Tractoarele Ford 655A, Ford 655C, Ford 655D si Ford 655E pot avea parte de cea mai tare interventie daca alegi sa comanzi acest set. Piesele din alcatuirea setului sunt compatibile cu ele si asta este un lucru garantat de catre producator! In cadrul companiei noastre am dezvoltat un serviciu personalizat de mentenanta. Daca te simti coplesit de grija pe care esti nevoit sa o arati echipamentului, ia in calcul sa inchei un contract de mentenanta.

Set butuc tractor Ford 655 - incearca-l si descopera calitatea!
Butucul rotilor este elementul principal al mecanismului de invartire al rotilor. Butucul rotii este singura parte a utilajului care tine roata si de aceea este foarte important sa te asiguri ca rotile sunt montate corespunzator. Defectarea ansamblului butucului este indicata prin semnale cum ar fi sunete ciudate in timpul condusului, vibratii sau incetinire la viraje a utilajului. Pierderea aderentei si rodarea neuniforma a anvelopelor indica inceputul unor probleme grave in acest sector.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest set butuc pentru tractor Ford 655 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest set butuc tractor Ford 655 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura