Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set butuc pentru tractor Ford 675

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 675
Out Of stock
Descriere
Acest set butuc tractor Ford 675 iti ofera toate componentele necesare pentru a-ti proteja utilajul de uzura si deteriorare. Fabricat din materiale rezistente, setul contine butuc, doi rulmenti, un simering si prezoanele necesare. Cu un design solid si o calitate superioara, aceste piese de schimb asigura performanta si siguranta pe termen lung. Tractorului tau i se va monta acest set original Carraro la puntea din fata. Solicita acum o oferta ca sa descoperi si pretul foarte bun!

In cazul in care doresti sa comanzi si pentru tractoarele Ford 675D sau Ford 675E acest set, afla ca este cea mai buna decizie. Piesele sunt compatibile cu aceste modele de tractoare, iar producatorul te asigura de acest lucru! Putem preintampina defectiunile reparand si schimband la timp piesele. Vei avea un echipament pe care te vei putea baza oricand, fara avarii care sa te tina in loc cu treaba. Avem servicii personalizate de mentenanta!

Set butuc tractor Ford 675 - un tractor mobil, o afacere prospera!
Butucul este partea utilajului care tine roata si de aceea este crucial ca rotile sa fie bine montate. In cazuri rare, se poate deforma corpul piesei. Aceste defectiuni pot fi cauzate de lovirea de obstacole sau dupa solicitari extrem de intense. Pentru a se preveni defectarea butucilor rotilor este important sa se respecte inspectiile tehnice periodice. Se pot depista din vreme problemele si atunci pot fi luate masuri potrivite. De cele mai multe ori fiind nevoie de inlocuirea rulmentilor.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest set butuc pentru tractor Ford 675 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest set butuc tractor Ford 675 pe care il doresti!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura