Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set butuc Ford 9968063

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Alegand sa comanzi acest set, nu faci altceva decat sa-ti porti tie si celorlalti de grija! Opteaza pentru un set butuc Ford 9968063 de calitate superioara! Faptul ca toate piesele sunt originale Carraro reprezinta un avantaj major. Reparatia va fi un succes clar, caci cine sa aiba grija de siguranta ta decat niste piese facute special pentru echipamentul tau. Setul va avea rulmentii, prezoanele si simeringul. Astfel, vei fi echipat cu tot ce trebuie pentru a remedia avaria!

Afla ce se potriveste perfect utilajului tau. Tehnicienii nostri iti vor da toate recomandarile pentru a face achizitii nemaipomenite daca ii vei contacta inainte de plasarea comenzii! Alegi cu incredere componentele necesare utilajului bazandu-te pe informatii corecte din partea specialistilor nostri. Preturile sunt accesibile! Te ajutam si cu un montaj profesionist, iar daca mai ai si alte reparatii de facut la echipament, stai de vorba cu asistentii tehnici si te indruma.

Set butuc Ford 9968063 - repara-ti utilajul folosind piese originale!
Butucul rotilor este elementul principal al mecanismului de invartire al rotilor. Butucul rotii este singura parte a utilajului care tine roata si de aceea este foarte important sa te asiguri ca rotile sunt montate corespunzator. Defectarea ansamblului butucului este indicata prin semnale cum ar fi sunete ciudate in timpul condusului, vibratii sau incetinire la viraje a utilajului. Pierderea aderentei si rodarea neuniforma a anvelopelor indica inceputul unor probleme grave in acest sector.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Acest set butuc Ford 9968063 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest set butuc Ford 9968063 pe care il doresti!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura