Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set butuc pentru buldoexcavator Komatsu WB140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140
Out Of stock
Descriere
Alege acest set butuc Komatsu WB140 ideal pentru a-ti imbunatati buldoexcavatorul. Setul contine componentele necesare pentru o performanta optima. Vei regasi butucul, doi rulmenti, prezoanele si un simering eficient. Toate piesele de schimb sunt originale si iti garanteaza randamentul crescut al buldoexcavatorului imediat ce le vei monta la puntea din fata. Solicita oferta si vei descoperi pretul special! Carraro - partenerul tau da incredere!

In cazul in care flota de utilaje are si buldoexcavatoarele Komatsu WB140-2 si Komatsu WB140PS-2, atunci poti comanda si pentru ele acest set spectaculos. La noi gasesti oferte pentru toate buzunarele! La fel ai sa gasesti si servicii. Ai consultanta tehnica gratuita, un serviciu ce aduce bucurie tuturor clientilor nostri ce isi doresc rapid o solutie potrivita remedierii avariei ce ii incurca. Dar ar mai fi ceva, performanta adevarata se atinge cu ajutorul serviciului nostru de mentenanta!

Set butuc Komatsu WB140 - pentru rezultate durabile!
Butucul este partea utilajului care tine roata si de aceea este crucial ca rotile sa fie bine montate. In cazuri rare, se poate deforma corpul piesei. Aceste defectiuni pot fi cauzate de lovirea de obstacole sau dupa solicitari extrem de intense. Pentru a se preveni defectarea butucilor rotilor este important sa se respecte inspectiile tehnice periodice. Se pot depista din vreme problemele si atunci pot fi luate masuri potrivite. De cele mai multe ori fiind nevoie de inlocuirea rulmentilor.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Acest set butuc pentru buldoexcavator Komatsu WB140 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest set butuc Komatsu WB140 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura