Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set butuc pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-2
Out Of stock
Descriere
Descopera performanta de top a utilajelor tale cu acest set butuc Komatsu WB97R-2 original! Fabricat din materiale de cea mai buna calitate, acest set contine butucul, doi rulmenti, prezoanele si simeringul. Fiecare componenta a fost atent testata si verificata pentru a asigura o functionare optima. Sa faci montarea acestor elemente la puntea din fata a buldoexcavatorului. Solicita informatii chiar acum si afla totul despre pretul accesibil, despre certificatul de garantie si despre livrare! Garantat Carraro!

Evita intarzierile create de utilaje care nu pot da randamentul la care sperai! Poate ar fi mai indicat sa le inspectezi cu atentie din timp si sa schimbi piesele uzate din vreme. Iti oferim consultanta tehnica gratuita si iti prezentam serviciile noastre dedicate mentenantei profesioniste a echipamentelor grele. Serviciile sunt impecabile, trebuie sa le incerci! Esti la doar un telefon distanta de ele, iar consilierii nostri te asteapta!

Set butuc Komatsu WB97R-2 - componente care te uimesc prin calitate!
Butucul rotilor este elementul principal al mecanismului de invartire al rotilor. Butucul rotii este singura parte a utilajului care tine roata si de aceea este foarte important sa te asiguri ca rotile sunt montate corespunzator. Defectarea ansamblului butucului este indicata prin semnale cum ar fi sunete ciudate in timpul condusului, vibratii sau incetinire la viraje a utilajului. Pierderea aderentei si rodarea neuniforma a anvelopelor indica inceputul unor probleme grave in acest sector.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Set butuc pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-2 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest set butuc Komatsu WB97R-2 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei pe care o doresti.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca ?sanatos? la treaba!

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura