Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Komatsu CA0118378

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu CA0118378
Out Of stock
Descriere
Pasiunea te-a indemnat sa iti deschizi aceasta afacere? Daca raspunsul este da, atunci ai toate sansele sa ajungi in top. Secretul consta in gestionarea corecta a banilor si in alegerile pe care le faci! Cu siguranta iti doresti ca profitul tau sa creasca, iar afacerea ta sa infloreasca peste noapte, insa nu este chiar atat de simplu! Este nevoie de rabdare si de o echipa ca a noastra, pe care sa te bazezi! Pentru inceput, iti recomandam un rulment butuc Komatsu CA0118378 ce te va scuti de multe batai de cap. Cum? Prin rezistenta sa incredibila si prin avantajele cu care vine la pachet!

Ne dorim sa ne vedem clientii cat mai fericiti si astfel, ne asiguram ca intotdeauna piesele care pleaca de la noi indeplinesc standarde superioare de calitate. Rezistenta si calitatea lor premium sunt rezultatele tehnologiei avansate, folosita in procesul de creare a acestor produse. Daca inca nu ai incercat produsele Carraro, acum este momentul! Rulmentul pe care noi ti-l oferim este o piesa originala, care te va convinge inca din primele clipe ca isi merita toti banii. Pe langa acesta, pe site te asteapta multe alte produse, care mai de care mai atractive!

Rulment butuc Komatsu CA0118378 iti va face utilajul fericit!

Rulmentul butuc are un rol esential in functionarea grupului reductor. De ce? Acesta asigura atat transferul optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii. Datorita faptului ca utilajul tau nu ar putea functiona fara aceste piese de legatura, este foarte impoartant sa le acorzi atentia cuvenita si sa le inlocuiesti la timp.

Profita de consultanta gratuita!

Tot ce este nevoie sa faci este sa ne transmiti datele de identificare ale utilajului sau dimensiunile piesei de care ai nevoie, si de restul ne ocupam noi. Echipa tehnica te va ghida in achizitionarea celei potrivite pentru nevoile tale, intrucat noi dispunem de o gama larga de piese pentru utilaje. Contacteaza-ne si nu vei regreta!

Rulment butuc Komatsu CA0118378 beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne! Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24-48 de ore! Se poate primi acest rulment butuc Komatsu CA0118378 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie.

Specificatii tehince:
95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura