Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-C13

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Atunci cand te gandesti la un rulment butuc Dana Spicer 212-C13 stim, nu-ti permiti prea mult timp. Ce e un rulment butuc? La tine in minte rimeaza cu ?inca una si ma duc?. Sau poate cuc. Sau nuc. Si te poti juca asa pana cand utilajul tau incepe sa isi schimbe culoarea si sa-i scada vigoarea. Si iti piere cheful de joaca semantica. Nu desconsidera nicio o piesa mobila a acestuia, caci nu este idea cea mai buna. Daca il suni pe consultantul nostru iti va spune cat de importanta este o inlocuire facuta ca la carte atunci cand reparatia devine o necesitate. Desigur, iti va impacheta rulmentul si-l va trimite. Cat ai spune butuc/suc.

Suntem campioni mondiali la ziceri si cimilituri. Una spune e tarziu sa mai aduci apa dupa ce s-a stins focul. Ceea ce e perfect adevarat. Chiar si in activitatea ta. Sau mai ales in activitatea ta. Daca nu iti intretii utilajul, daca nu ii faci la timp: alimentarea, reviziile si reparatiile, s-ar putea sa dai cu apa nu pe foc ci direct peste picioare. De necaz ca nu ai fost prevazator. Asculta, asadar, sfaturile consilierilor nostri, recomandarile privind un plan de revizii sau de piese de schimb compatibile si de calitate. Ei stiu foarte bine sa stinga focul chiar inainte de a se extinde.

Rulment butuc Dana Spicer 212-C13 - instructiuni de folosire
Manipularea atenta a rulmentului in timpul depozitarii si in timpul procesului de instalare este de o importanta vitala. Cele mai bune conditii de depozitare sunt cele intr-un mediu curat, uscat si lipsit de vibratii. Nu despachetati rulmentul pana cand nu este pregatit totul pentru instalare. Nu indepartati lubrifiantul din fabrica, decat daca vi se cere explicit acest lucru din cauza cerintelor speciale de lubrifiere. Pastrarea unui mediu curat este un mod de viata, atat pentru mecanic cat si pentru rulment.

Consultanta sa fie, din prietenie
O afacere isi poate atinge tintele planficate doar daca ia pas cu pas, fara sa sara etapele necesare. Lucrurile si lucrarile. Unii pasi sunt mai simpli, altii sunt mai complicati. Iar tu te poti rataci tot incercand sa ii potrivesti. Dar nu te lasam singur daca din cauza lipsei de decizii gresite, afacerea ta schiopateaza. De la noi ai tot timpul un insotitor de incredere - un membru al echipei noastre de consultanti. El va fi alaturi de tine, fara nici un cost din partea ta. Iti va spune pas cu pas unde sa intervii si ce sa faci. Iti va face cele mai bune recomandari, iti va propune cele mai bune planuri de intretinere, revizii sau reparatii, Te punem impreuna ?pe roate?.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-C13 cumparat de la noi are toate referintele documentare care releva faptul ca primesti un produs de calitate. Si, totusi, iti vom trimite si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Primeste-l caci nu se stie? Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Livram rulmentul oriunde in tara. O facem repede si sigur, caci nu ne jucam de-a business-ul de suport. Ca sa nu apara defectiuni si in relatia noastra, iti oferim si posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Avem toata disponibilitatea si oferim incredere contra incredere. Poti ridica personal produsul si de la sediul nostru din margine de Bucuresti. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montaj nu ezita sa ne contactezi. Chiar si daca este vorba de o alta reparatie, iti punem la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti priceputi, cu care colaboram de multa vreme. Ei pot pot efectua inlocuirea componentelor acolo unde se afla utilajul, foarte repede din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura