Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-B15

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Daca faci research dupa un rulment butuc Dana Spicer 212-B15 de calitate, atunci iti putem spune ca in mod cert a fost la mijloc telepatia. Pentru ca ne gandeam si noi cat de mult ti-ar trebui acest produs. Ti-l recomandam, astfel, fara rezerve, deoarece stim ce poate si ce caracteristici speciale are. Iti punem la dispozitie atat astfel de piese de schimb premium, cat si know how-l adiacent. Pentru orice situatie, suntem pregatiti sa lucram pentru tine. Raspundem prompt la solicitari, facem lucrurile sa se intample. Succes!

Raspundem pozitiv, indiferent ce piesa de schimb ne soliciti! Ne reimprospatam permanent stocurile, pentru a ne asigura ca primesti imediat ce comanzi, fara sa iti faci griji cu privire la eventualele intarzieri. Iar daca ai nevoie de un produs nou, care inca nu a ajuns in depozitul nostru, il obtinem imediat pentru tine. Dar ia in calcul ca asemenea situatii sunt foarte rare. Ne onoram la timp comenzile si tinem cont de elementul de urgenta din cererea clientului!

Rulment butuc Dana Spicer 212-B15 iti aduce liniste in functionare
Atunci cand primesti comanda pentru acest tip de rulment cineva in spatele ei are o mare nevoie. Fiecare piesa este la fel de importanta ca si utilajul in sine. Fara un rulment perfect lubrifiat utilajul te va lasa cand ti-e lumea mai draga . De aceea e necesar si un montaj facut de un specialist, mai ales ca necesita o presa speciala destinata montarii rulmentilor. Acesta va face o treaba buna, cu maini iscusite. In mod cert nu-l va lovi cu ciocanul.

Te asteptam la noi!
Daca nu esti foarte sigur de datele tehnice ale piesei de schimb sau daca este compatibila cu utilajului tau, nu ghici in cafea. Si nu suna la vrajitoare. Ele se pricep foarte bine doar la tratamente pentru picioarele de lemn. Asadar, fi serios si contacteaza echipa noastra de consultanti. Ei iti vor oferi toate informatiile si intr-un mod complet, pentru ca tu sa ai siguranta ca ai facut alegerea potrivita. Iar cand spunem ca ti le ofera, ei chiar asta fac, pentru ca pretul consultantei este zero!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-B15 cumparat de la noi acopera toata gama ta de solicitari in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite impreuna cu piesa si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Conditiile de livrare sunt importante. De multe ori poate fi criteriul numarul unu dupa care iti faci alegerile. Iata de ce noi efectuam expeditiile prin cele mai bine servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, o poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Like a rock!

Montaj
S-ar putea sa stii deja ca montajul este un moment important inainte ca utilajul tau sa isi inceapa iar activitatea. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine. Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura