Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-A81

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Alege fara nicio retinere acest rulment butuc Dana Spicer 212-A81 din oferta noastra. Cu el mergi la sigur. Este un produs original, al carui principal avantaj il reprezinta perioada de indelungata de exploatare si rezistenta cu care este inzestrat inca de la conceptie, peste orice produs echivalent de pe piata. Apoi, vorbim de un raport calitate/ pret perfect echilibrat, ca sa nu te doara nici capul si nici buzunarul. Fa-ti un acest bine si lucreaza cu furnizori siguri si care te respecta. Ne poti suna oricand, raspundem la apel imediat.

Un rulment nefunctional produce zgomote neplacute si stridente in timpul operarii utilajului, nu ai cum sa nu le auzi. Daca directia este slabita si simti ca masina trage in lateral si nu inainte, poate fi indicatorul unui rulment uzat. Echilibrarea corecta a rotilor previne, evident, uzura componentelor din sistemul de transmisie, dar daca procesul uzurii acestora este discrepant, este necesara verificarea rulmentilor. Care trebuie schimbati la timp. Un rulment defect genereaza defectiuni si la pieselesubansamblele cu care este in contact!

Rulment butuc Dana Spicer 212-A81 mereu prezent in functionarea utilajului tau
Un rulment nefunctional produce zgomote neplacute si stridente in timpul operarii utilajului, nu ai cum sa nu le auzi. Daca directia este slabita si simti ca masina trage in lateral si nu inainte, poate fi indicatorul unui rulment uzat. Echilibrarea corecta a rotilor prevenie, evident, uzuria componentelor din sistemul de transmisie, dar daca procesul uzurii acestora este discrepant, este necesara verificarea rulmentilor. Care trebuie schimbati la timp. Un rulment defect genereaza defectiuni si la pieselesubansamblele cu care este in contact!

Doua vorbe vreau sa-ti spun
Avem o echipa de consultanti cum alta nu este. Sunt entuziasti, sunt emaptici, sunt profesionisti si sunt gata sa-ti impartaseasca din cunostintele lor tehnice. Sfaturile lor sunt binevenite si stiu sa personalizeze daca problema tehnica este una speciala. Desigur primesti toate informatile gratuit. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi o piesa de schimb, imedit faci calculul bugetului alocat cheltuielii. Desigur ca prima ta grija este ca produsul sa fie unul rezistent la lucru dar si in timp. Ca sa beneficiezi de siguranta achizitiei acestui rulment butuc Dana Spicer 212-A81 sa stii ca vei primi in pachet, pe langa actele de origine, si un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie.

Livrare
Expedierea produselor este o etapa pe care incercam sa o tinem incontinuu la un nivel maxim de operativitate. O vom efectua intotdeauna intr-un ritm alert. Aceasta piesa va ajunge la tine in 24 de ore de la data comenzii, cu posibilitatea platii la primire. Dar o poti ridica si personal din depozit. Posibilitatile de expediere sunt nelimitate. Tu doar scrie-ne cum doresti sa procedam utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul? La un rulment nu ar fi mare daravela doar ca nu se pricepe oricine. Ai asteptat atata timp componenta aceasta, nu o da pe mana vreunui dulgher. Caci nu pui un gard, ci repari un utilaj greu. Asadar, nu este suficient ca piesa de schimb sa fie super tare, ai nevoie de un mecanic de aceeasi calitate. Nu este nimic daca nu cunosti unul, iti trimitem noi. Nu te lasam pana nu iti revigorezi uriasul.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura