Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Cauti un rulment butuc Dana Spicer 212-225 si ai nevoie urgent de acesta? Avem o veste buna pentru tine. Produsul este disponibil, la orice ora, in depozitul nostru. Mai mult, rulmentul pe care ti-l propunem, promite sa ajunga la tine cat mai repede cu putinta. Stim ca timpul este dusmanul performantei si ca te grabesti. Fiind conceput din otel de mare calitate acest rulment va contribui semnificativ la functionarea ireprosabila a utilajului tau. La noi e o magazie aprovizionata cu de toate. Magazia ta!

La baza oricarui parteneriat de lunga durata se regaseste o comunicare transparenta, directa si eficienta. Nu trebuie sa existe secrete intre parteneri, nu trebuie sa existe zone gri si de indoiala. Contacteaza-ne atunci cand consideri ca este necesar si noi iti vom oferi feedback-ul pe care il astepti. Intrucat stim cat de important este timpul pentru tine, iti vom raspunde cat mai repede cu putinta. De la o recomandare simpla pana la o solutie complexa, echipa noastra te va indruma asa cum stie mai bine. Si stie!

Rulment butuc Dana Spicer 212-225 un plus pentru performanta utilajului tau
De cele mai multe ori necazurile vin din exterior. De pilda, calitatea proasta a drumurilor, mai ales cand exista gropi adanci, greu de evitat. Aceasta duce cu siguranta si la defectiuni ale rulmentilor. Apa este dusman de moarte al acestora, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Conducerea prin apa, noroi sau zapada topita cu ajutorul sarii va avea un efect negativ asupra integritatii rulmentilor.

Suntem, in permanenta, in intampinarea solicitarilor tale!
Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam acest serviciu de consultanta care sa fie oferit gratuit. Aceasta pentru a fi alaturi de toti clientii nostri lipstiti de informatia tehnica necesara. Altfel decurge lucrul pe santier sau pe camp atunci cand stii ca cineva este mereu alaturi de tine. Prin intermediul acestui serviciu, puteti beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj din dotare si de interventii sigure si rapide la fata locului, indiferent in ce colt al tarii va aflati. Suntem o echipa!

Garantie
Un astfel de rulment butuc Dana Spicer 212-225 vine insotit de toate actele necesare ca sa poata fi pus in uz cu incredere. Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Este important sa cunosti toate aceste detalii pentru o interventie sigura si rapida in cazul in care evenimentul se intampla!

Livrare
Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi depunem toate diligentele ca lucrurile sa decurga perfect. Acest rulment comandat de la noi este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depunand o cerere accesand cu clik link-ul acestui produs. Poti veni la depozit sa ridici rulmentul personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si rezolvam!

Montaj
Un montaj gresit poate deveni un amestec rasu?-plansu?, daca iei decizii negandite. O idee buna ar fi sa nu apelezi la improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita. Este prima lege a mecanicii!

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura