Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case 3220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 3220
Out Of stock
Descriere
Un astfel de rulment butuc tractor Case 3220 te asteapta in depozitul nostru! Asa un rulment dedicat grupului reductor al tractorului tau este o piesa rezistenta si sigura, care va asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii! Este destul de grea munca in operarea unui vehicul. Necesita, de cele mai multe ori, precizie si concentrare. Nimeni nu isi doreste sa lucreze cu un utilaj care sa nu poata functiona corect, sau sa fie, din fie ce motive, incapacitat. Piesa noastra de schimb se va dovedi o alegere perfecta, durabila si de incredere, cu atat mai mult cu cat poarta semnatura calitatii! Rulmentul nostru original se va monta doar pe punte fata.

Un rulment butuc tractor Case 3220 este extra durabil!

Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Aceasta componenta are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Consultanta gratuita - informatii certe!

Este fain sa poti sa accesezi informatii tehnice corecte inainte sa achizitionezi produsele dorite. Este fain si sa stii la ce sa te astepti din partea unui produs dorit. O consiliere la momentul oportun chiar face diferenta!

Un rulment butuc tractor Case 3220 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Colaborand cu noi, ai toate certificarile necesare!

Ai facut vreodata o comanda pentru ca, a doua zi, coletul sa si ajunga la tine? Un rulment butuc pentru tractor Case 3220 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul acestei componente nu trebuie sa fie inca un motiv de ingrijorare! Intr-o clipita ai si instalat corect piesa noastra de schimb. Iti recomandam sa verifici, cu ajutorul specialistilor nostri, compatibilitatea perfecta intre produsele achizitionate si utilajul ce va beneficia de acestea!

Specificatii tehnice:
? 95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura