Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case MXM140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case MXM140
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc tractor Case MXM140 se va putea monta doar pe butuc punte fata! Produsul nostru original 100%, semnat Carraro, este mai mult decat bine pregatit pentru a-si indeplini sarcinile conform! Rulmentul propus de noi este un produs ce se bucura de toate elementele tehnologice date de cei de la Carraro! Orice vehicul este supus unor nevoi constante de echilibru si bunastare - pentru asta sunt piesele de schimb. Tractorul tau are o nevoie imediata si urgenta, asadar, de a limita impactul negativ al exploatarii asupra elementelor structurale ale utilajului, precum si asupra persoanelor care il opereaza. Rulmentul nostru dedicat grupului reductor va face, in doi timpi si trei miscari, ca transferul de greutate catre roti sa fie corect!

Un rulment butuc tractor Case MXM140 este o piesa de schimb durabila!

Acest rulment, pe care il prezentam cu mandrie, este produsul momentului! Durabil si de incredere, articolul are un rol important pentru utilaje. Printre principalele sarcini ale piesei de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila, se numara transferul optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Cine cere, primeste!

Cu alte cuvinte, echipa noastra tanara, activa, dedicata, este aici, pentru tine! Pachetul de servicii de consultanta tehnica nu e o vorba in vant! Este un manual de instructiuni la purtator. Unul viu si care se adapteaza situatiilor tale!

Garantie

Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Un rulment butuc tractor Case MXM140 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare

Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect! Un rulment butuc pentru tractor Case MXM140 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montaj

Iti recomandam cu fermitate sa te asiguri ca montajul pieselor de schimb achizitionate este executat corect. Doar in acest fel te vei putea bucura de rezultatele produselor pentru utilajele tale!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura