Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-5
Out Of stock
Descriere
Cat de mult iti doresti ca afacerea ta sa aiba succes? Suntem alaturi de tine in acest drum al provocarilor, in care satisfactia trebuie sa fie prezenta in fiecare zi! Cu un rulment butuc buldoexcavator Komatsu WB91R-5 calitativ, vei vedea cum lucrurile merg ca pe roate! Faptul ca este o piesa originala Carraro spune deja multe despre el, nu-i asa? Profesionalismul inginerilor care se ocupa cu fabricarea acestui tip de produse premium, le face sa fie foarte rezistente si performante. Asigura-te ca ai si tu astfel de piese pe care sa te poti baza!

Un utilaj care este compus din elemente de calitate va fi capabil sa presteze mai multa munca pentru ca este mai rezistent. Stim cat de fericit esti atunci cand toate masinariile tale se afla pe teren, iar productivitatea creste pe zi ce trece. Scopul nostru este sa te ajutam sa iti duci pasiunea la urmatorul nivel! Te invitam sa arunci o privire pe site-ul nostru pentru a descoperi gama variata de piese pe care ti le oferim la preturi imbatabile. Sunt atat de multe si de ofertante, incat cu greu te vei putea opri la una singura!

Rulment butuc buldoexcavator Komatsu WB91R-5 este piesa care te va ajuta sa iti cresti profitul!

Rulmentul de butuc, desi este o piesa de mici dimensiuni, are un rol foarte important in buna functionare a utilajului tau. Mai exact, acesta se ocupa cu transferul optim al greutatii catre rotile utilajului. Celalalt rol al sau este ca asigura o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii. Iti recomandam sa fii foarte atent la calitatea rulmentului de butuc, deoarece este o piesa de baza a grupului reductor.

A spus cineva consultanta gratuita?

Daca utilajul tau nu mai functioneaza si pur si simplu nu sti ce sa faci mai repede sa remediezi aceasta problema, contacteaza-ne! Suntem ajutorul de care ai nevoie atunci cand esti intr-un impas. Insa, nu ne dorim sa iei legatura cu noi doar in situatii critice, ci si in momentele tale bune. Apeleaza gratuit la serviciul nostru de consultanta si te ajutam sa faci cele mai bune alegeri in materie de piese.

Rulment butuc pentru incarcator frontal Kramer 180 beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne! Nimic nu este mai simplu decat sa intri in posesia unui Rulment butuc incarcator frontal Kramer 180 rezistent. Daca esti departe de sediul nostru, ti-l putem trimite in 24-48 de ore, indiferent unde te-ai afla!

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema! Rulmentul butuc oferit de noi este ideal pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:
95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura