Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Fiat 5136951

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 5136951
Out Of stock
Descriere
Un rulment butuc Fiat 5136951 original e cheia problemelor tale tehnice! Rulmentul este o piesa importanta care ajuta la buna functionare a grupului reductor. Este o piesa care rezista mult, chiar si cand viata utilajului tau nu e usoara. El asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului. Acest lucru va facilita deplasarea in mod corect. Alege din oferta noastra piesa originala Carraro si ajuta-ti echipamentul sa fie performant din nou!

Pretul este unul accesibil si livrarea pachetului cu piesa dorita se face foarte rapid. Transportul dureaza doar o zi lucratoare. Nu vrem sa te tinem in loc prea mult si vrem sa dai drumul la treaba cat mai repede. Tocmai de aceea, iti spunem ca ai putea avea parte de un montaj profesionist cu ajutorul nostru. Nici macar nu este nevoie sa te deplasezi, venim noi la tine, exact la punctul tau de lucru! Serviciul gratuit de consultanta te ajuta cu detalii suplimentare!

Rulment butuc Fiat 5136951 - executat la standarde inalte de calitate!

Un rulment este format dintr-un set de role cilindrice de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii. Butucul uneste roata de restul utilajului. Rolele sunt lubrifiate tot timpul. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci acestea se freaca unele de altele, se uzeaza, iar rulmentul nu mai are mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Rulment butuc Fiat 5136951 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment butuc Fiat 5136951 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura