Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc JCB 333/G3708

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 333/G3708
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc JCB 333/G3708 este salvarea grupului reductor pentru ca el se asigura de buna functionare a sa. Iar daca nu doresti sa mai ai probleme, e nevoie sa achizitionezi un rulment original! Cel din oferta noastra este perfect in acest caz pentru ca este produs de Carraro! Piesa originala creste vizibil performanta utilajului tau si asigura un transfer optim al greutatii catre roti. Pretul, caci stim sigur ca esti interesat de acest aspect, este unul competitiv.

Opteaza sa-ti imbunatatesti randamentul utilajului oferindu-i piese de calitate superioara. Noi le avem pregatite in depozit. Rulmentul il poti comanda oricand pentru ca este in stoc si il putem livra mai repede decat iti imaginezi. Indiferent de locatia ta din tara, ajunge la tine in circa 24 de ore din momentul plasarii comenzii. Cum intrebarile sunt firesc sa existe, tuturor clientilor nostri le oferim consultanta tehnica gratuita. Este mai usor sa achizitionezi piese de schimb cand ai un specialist care sa te indrume pas cu pas!

Rulment butuc JCB 333/G3708 - la un telefon distanta este o piesa remarcabila!

Un rulment este format dintr-un set de role cilindrice de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii. Butucul uneste roata de restul utilajului. Rolele sunt lubrifiate tot timpul. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci acestea se freaca unele de altele, se uzeaza, iar rulmentul nu mai are mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Acest rulment butuc JCB 333/G3708 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment butuc JCB 333/G3708 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura