Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 302-212-333

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Hei, boss, stai asa, unde te grabesti? Nu te aventura sa-ti cumperi utilaj nou, cand il ai inca bun pe cel vechi. Adica aproape bun caci, ntz ntz, nu prea ai avut grija de el. Cu cel nou ai fi facut probabil la fel. Uite, asculta un sfat bun, ia-ti un mecanic priceput, lasa-l sa-ti scoata toate componentele pe banc si sa ti le sorteze cum stie doar el, sa desparta graul de neghina si piesele uzate de cele bune. Pana soseste el, cumpara de la ACN Piese Utilaje tot ce trebuie, inclusiv un rulment butuc Dana Spicer 302-212-333. Cu ele nenea mecanicul nu face reparatie, face magie. Iar la final, da-i de o bere, caci el se bucura de masina reparata si nu la onorariul lui. Hai, sa traiesti si spor la treaba!

Lumea de astazi are la butoane atatia lideri isterici incat cu greu mai gasesti resurse de incredere in oameni. Iar cand intalnesti, rar, pe cineva asezat de partea binelui, tine-l aproape caci nu sunt multi. Vino cu noi in clubul oamenilor decenti care cred ca exista si bine si care lupta sa il tina la suprafata. Iar binele, mai ales in business-ul nostru, inseamna: respect, inseamna sa iti ajuti partenerul cand ii este greu, inseamna profesionalism si empatie. ACN Piese Utilaje este Everestul faptelor bune. Vino cu noi pentru o economie sanatoasa si care lucreaza pentru oameni.

Rulment butuc Dana Spicer 302-212-333 este un articol fiabil si compatibil cu utilajul tau
Misiunea unui rulment butuc este destul de dificila, pentru ca el asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Modul in care a fost construit, insa, asigura o frecare redusa, ceea ce promite o functionare indelungata. Desigur, trebuie sa-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare si atunci n-ai de ce te plangi. Nici macar de consumul de combustibil, pentru ca acesta este redus considerabil.

Unul de la noi face cat doi!
Este bine ca ai deprinderea de a face singur unele lucruri legate de partea mecanica a activitatii tale. Castigi timp, economiesti bani, etc. Insa, nu ai cum sa cunosti tot. Sunt lucruri care te depasesc. Nu trebuie sa te simti inferior. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate completa cu succes lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat! Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului prin mecanicii nostri colaboratori, expeditia urgenta a produsului; suntem eficienti cu toate.

Garantie
Pentru momentele mai putin placute in care o defectiune din fabrica ar face imposibila utilizarea acestui rulment butuc Dana Spicer 302-212-333 avem solutia salvatoare - certificatul de garantie. Produsul beneficiaza, asadar, de o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Vei gasi documentul langa factura care insoteste coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livrarea produselor noastre se face cu viteza gandului. A gandului bun. Colaboram cu cei mai rapizi curieri. Poti opta pentru orice firma de curierat doresti, suntem convinsi ca ai contract cu una dintre ele. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la cargo iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta in ce vale adanca lucrezi. Ajungem si acolo!

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori vor fi oricand langa tine pentru a asigura un montaj corect si rapid al rulmentului. Apeland la ei, economisesti timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile despre acest serviciu.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura