Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator JCB Midi CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB MIDI CX
Out Of stock
Descriere
Munca, munca si iar munca. Pe termen lung, rutina transforma serviciul intr-o corvoada. Stii ce e si mai neplacut, totusi? Sa nu iti poti folosi utilajul la nevoie. Defectiunile au tendinta de a-si face aparitia exact cand sunt ultimul lucru de care ai chef. Dar oricat incerci sa le previi, la un moment dat tot trebuie sa inlocuiesti anumite componente. Mai ales pe cele predispuse la defectiuni datorita uzului excesiv. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje vei gasi cele mai fiabile componente de pe piata la un pret exceptional. Acest rulment butuc buldoexcavator JCB MIDI CX face parte din promotia noastra curenta - tot ce ai de facut este sa ceri oferta!

Colegii nostri se asigura personal ca fiecare componenta ce ajunge pe rafturile noastre respecta cele mai inalte standarde. Astfel, tu si echipamentul tau veti da un randament exceptional. Munca nu se termina niciodata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie o corvoada.

Un asemenea rulment butuc buldoexcavator JCB MIDI CX este o solutie ideala pentru oricine isi doreste un utilaj performant si eficient!
Acest produs se vinde ca pereche. Este superior din punct de vedere calitativ si comparabil cu originalul ca rezistenta si eficienta, dar mult mai avantajos la pret decat acesta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Este recomandabila de asemenea inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului, odata cu inlocuirea rulmentilor. De asemenea, indicat este sa te asiguri ca uleiul folosit in transmisia finala are indicativul corect si nivelul de umplere optim.

Te incurajam sa ne contactezi pentru mai multe detalii, astfel incat sa ai in vedere toate informatiile necesare pentru o alegere informata.
O piesa de calitate la un pret avantajos: ce altceva ti-ai mai putea dori? Un serviciu gratuit de asistenta tehnica, evident. Colegii nostri te vor ghida la fiecare pas: de la achizitionarea produsului corect pentru echipamentul tau pana la montarea lui pe buldoexcavatorul tau. De asemenea, ne poti contacta asa cum doresti tu: online sau telefonic. Mai mult, ne poti lasa informatiile tale prin completarea formularului de pe site si noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru achizitionarea acestui rulment butuc buldoexcavator JCB MIDI CX din oferta.

Livrare
Stim cat de important este pentru tine sa nu ratezi nicio clipa. Cand vorbim de munca, timpul inseamna bani. Noi ne asiguram ca produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Plasezi comanda, primesti confirmarea ei si pachetul pleaca deja spre tine. Simplu, nu-i asa? Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica piesa primita la livrare. Poti ridica acest rulment butuc pentru buldoexcavator JCB MIDI CX si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Pentru montaj, apeleaza numai la ajutor de specialitate si nu vei intampina nicio problema. Daca montajul este realizat necorespunzator, risti sa afectezi eficienta rulmentilor si durata lor de viata. Este nevoie de o presa mecanica pentru pozitionarea corecta a rulmentilor. Daca lasi aceasta problema pe seama noastra, vei avea parte numai de avantaje pe termen lung. Suna-ne acum si afla mai multe detalii imediat!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
Diametru exterior = 157 mm
Diametru interior = 137 mm
H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
Diametru interior 107,8 mm
Diametru exterior 147 mm
H = 24 mm

Codul produsului: 28B9KSEU-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura