Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 432F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432F
Out Of stock
Descriere
Cu siguranta poti face mai multe pentru imbunatatirea performantei utilajului, iar atentia ta trebuie sa se indrepte catre motor in primul rand! Sistemul de racire al motorului are nevoie de acest radiator apa Caterpillar 432F eficient! Componenta produsa cu o atentie deosebita este acum in stocul nostru si o poti comanda cu usurinta. Radiatorul a fost realizat din materiale de cea mai buna calitate, extrem de rezistente. Piesa de tip aftermarket te asteapta in oferta noastra irezistibila si va veni insotita de certificat de garantie.

Oricat de buna ar fi o piesa, ea nu rezista daca nu este ingrijita optim si nu este montata corect! Ca sa nu te trezesti ca ai facut o investitie de care nu te-ai putut bucura si folosi, alege sa achizitionezi un lichid de racire de calitate. Gasesti in catalogul nostru destule oferte din care sa alegi varianta potrivita utilajului tau. Ia legatura cu noi daca iti doresti si un montaj profesionist. Toate informatiile de care ai nevoie pentru a te decide pot fi accesate in cadrul serviciului gratuit de consultanta.

Radiator apa Caterpillar 432F - pentru un sistem de racire performant!

Radiatorul actioneaza ca un sistem de transfer de energie termica. Acesta se bazeaza pe existenta unui amestec de apa si antigel, care are rolul de a prelua de la motor surplusul de caldura. Lichidul de racire, prin traseul pe care il parcurge inspre si dinspre motor, preia caldura. Acest amestec circulant are rolul de a nu permite ca apa sa inghete sau sa fiarba, in functie de temperatura mediului. In cazul in care radiatorul are depuneri de mizerie, lichidul nu mai este racit corect. Aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme intalnite la nivelul radiatorului.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii loveste neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 432F se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest radiator apa Caterpillar 432F se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

630x510x105mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura