Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata Caterpillar TH355B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH355B
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautare de piese de schimb, ai ajuns unde trebuie. La ACN Piese Utilaje vei gasi toata gama de piese pentru utilajul tau. Aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar TH355B reprezinta piesa care te va salva urgent! Montarea ei se face la puntea din fata a incarcatorului telescopic. Are un pret foarte avantajos, iar de calitati tehnice nu duce lipsa. Crucea cardan contribuie substantial la buna functionare a sistemului de transmisie al utilajului.

Deoarece ne straduim permanent sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri, am elaborat un sistem menit sa le usureze munca. Tuturor clientilor nostri le oferim consultanta tehnica gratuita. Faci un lucru bun cap-coada cu ajutorul celorlalte servicii puse la dispozitie. ACN Piese Utilaje este alaturi de tine, de la comanda pana la iesirea din service daca doresti. Ofertele noastre personalizate te vor incanta! Combina piesa si montajul si vei vedea ce afacere buna iese!

Cruce cardan punte fata Caterpillar TH355B - cere oferta cat mai repede!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic Caterpillar TH355B este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar TH355B si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura