Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata Caterpillar 444F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444F2
Out Of stock
Descriere
Nu arunca asa cu banii! Cumpara din start piese de calitate superioara! O brida cardan punte fata Caterpillar 444F2 din oferta noastra merita fiecare banut! Plus ca e si foarte avantajoasa ca pret! Componenta este foarte bine realizata de catre un producator renumit de piese de schimb. Brida cruce cardan se fixeaza la puntea din fata a buldoexcavatorului. Odata facuta corect fixarea, exploatarea utilajului la maxim nu va mai fi o provocare.

Schimba piesa de la primele semne de uzura. Iar daca ai nevoie de asistenta pentru a alege modelul potrivit utilajului tau, poti sa ne suni oricand. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita si de o multime de sfaturi care iti vor prinde bine in ingrijirea buldoexcavatorului tau. Dar, cel mai bine, ca sa scapi de grija intretinerii utilajului, apeleaza la servicii profesioniste de mentenanta. Intereseaza-te de serviciul nostru! Cea mai buna decizie pentru binele afacerii tale!

Brida cardan punte fata Caterpillar 444F2 - ti-o expediem imediat oriunde te afli!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 444F2 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura