Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Mack EO-M Plus 15W40 Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax
Cod produs
D98UBTLV-CD
Out Of stock
Descriere
A venit momentul sa faci schimbul de ulei? Ai un utilaj de constructii? Atunci te afli exact unde trebuie. Avem produsul perfect pentru tine si utilajul tau. Acest ulei motor Mack EO-M Plus 15W40 Petromax se va dovedi a fi de un real ajutor. Suntem siguri de asta. Cum putem fi siguri de asta? Experienta noastra si cea a clientilor ne fac sa fim siguri de ceea ce spunem. Asa ca nu aruncam vorbe in vant cand iti comunicam ca acest ulei multifunctional, menit pentru motoarele Diesel, are capacitate sporita de a curata motorul utilajului tau. In plus, ofera protectie ridicata impotriva uzurii si poate prelungi perioada de timp dintre schimburile de ulei. Unde mai pui ca functioneaza optim indiferent de tipul de motorina?!

Exista momente in viata unor afaceri in care antreprenorul este pus in fata unor alegeri importante, intre masuri austere sau laxe. In oricare dintre situatii ai fi, noi iti recomandam sa nu faci rabat la calitatea pieselor de schimb sau a produselor consumabile. Succesul se cladeste pe fundatii puternice. Reusita sta in legatura si cu piesele de schimb si cu produsele aferente utilajelor. Daca esti interesat, din acest punct de vedere, sa oferi afacerii tale tot ce este mai bun, atunci incepe o colaborare cu noi!
Ulei motor Mack EO-M Plus 15W40 Petromax - produsul care face motorul utilajului tau sa functioneze in parametri optimi!

Acest ulei ofera o putere mare de curatare a motorului utilajului tau. In plus, ofera si protectie ridicata impotriva uzurii motorului. Pe langa acestea, poate prelungi intervalul de timp dintre schimburile de ulei.

Atunci cand nu stii incotro s-o apuci, indreapta-te spre noi!

E greu sa iti pastrezi cumpatul atunci cand ceva se defecteaza in angrenajul utilajului tau. Insa nu e cazul sa te alarmezi. Ne poti contacta pe noi si rezolvam orice nedumerire pe care o ai. Asa ca daca vrei sa inlocuiesti vrei piesa, apeleaza la noi cu increderea ca vei primi fix ceea ce se potriveste cu utilajul tau! Si inca un motiv pentru care sa fii linistit! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Trimitem spre tine cu mare rapiditate acest ulei motor Mack EO-M Plus 15W40 Petromax pentru ca stim ca utilajul tau nu poate functiona fara de el. Asa ca stai linistit, caci in 24-48 de ore va fi la tine. Daca esti pe aproape te asteptam sa treci pe la noi pe la depozit sa ne cunoastem!

Specificatii tehnice
Ulei multifunctional dezvoltat pentru toate tipurile de motoare Diesel;
Potrivit pentru utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3, 4;
Bidon de 20 de litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura