Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor API CH-4 15W40 Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax
Cod produs
JZIQTL7S-CD
Out Of stock
Descriere
Acest ulei motor API CH-4 15W40 Petromax este produsul de care utilajul tau are nevoie. Poate in acest moment nu realizezi asta, caci motorul utilajului tau de constructii n-o fi insetat. Dar cand iti cere cu ardoare ceva de baut, sa stii ca acest ulei este solutia. Cu puterea sa sporita de curatare a motorului, cu protectia sa ridicata de protejare a motorului si cu posibilitatea de a prelungi perioada de timp intre schimburile de ulei… Pare ca e prietenul perfect ce doreste sa aiba grija de buna functionare a utilajului tau. Ai putea sa ii refuzi un astfel de prieten? Nu ar fi inspirat sa faci asta!

Piesele de slaba calitate si consumabilele pe masura acestora nu vor putea niciodata duce afacerea la un nivel superior, cel putin nu la cel la care se afla succesul. Ba mai mult, acestea vor risipi resurse importante, ceea ce va duce la pierderi pentru afacere. Te incurajam sa te concentrezi pe produse de inalta calitate! Iti zicem un secret: pe rafturile depozitului nostru se gasesc si de unele si de altele. Si toate-s de top!

Ulei motor API CH-4 15W40 Petromax - produsul ce-ti va face motorul sa toarca functionand optim!

Cum ar fi sa ai parte de un produs ce stie foarte bine sa faca motorul utilajului tau sa functioneze in parametri optimi? Cum ar fi sa gasesti un ulei cu mare putere de curatare a motorului? Cum ar fi ca motorul tau sa aiba parte de protectie ridicata impotriva uzurii? Ei bine, raspunsul la aceste intrebari ti-l ofera acest ulei Petromax.

Ai nevoie de indrumari sau recomandari? Ai nimerit la fix!

Atunci cand vine vorba de inlocuirea unei piese din angrenajul utilajului tau e musai sa fii cu ochii larg deschisi. Trebuie sa fii atent la tot si, mai ales, trebuie sa fii sigur ca alegi componenta potrivita utilajului tau. Aici intervine incertitudinea. Iar scopul nostru este sa o alungam! Ne pricepem la utilaje si la ce le place ori ba, asa ca te poti baza pe noi atunci cand vrei sa alegi o piesa noua. Si inca ceva! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Stim ca motorul utilajului tau nu poate functiona pe sec. Asa ca iti trimitem acest ulei motor API CH-4 15W40 Petromax numaidecat. Curierul e rapid, iar in 24-48 de ore produsul poate fi la tine! Te invitam sa descoperi selectia generoasa de produse pe care o poti gasi pe site-ul nostru!

Specificatii tehnice

Ulei multifunctional dezvoltat pentru toate tipurile de motoare Diesel;
Potrivit pentru utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3, 4;
Bidon de 20 de litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura