Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Caterpillar ECF-2 15W40 Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax
Cod produs
6PJHB85K-CD
Out Of stock
Descriere
Acest ulei motor Caterpillar ECF-2 15W40 Petromax este produsul pe care utilajul tau de constructii il va aprecia nespus. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, fiindca stim ca daca il vei testa nu vei putea avea alte reactii decat unele pozitive. Motoarele Diesel se pot bucura de aportul acestui lubrifiant multifunctional, care are menirea de a proteja motorul impotriva uzurii. De asemenea, are o putere mare de curatare a motorului si poate prelungi intervalul de timp intre schimburile de ulei. Toate acestea transforma uleiul de fata in lubrifiantul perfect pentru toate utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3, 4 echipate cu sisteme anti-poluare EGR si SGR, aspirate sau turbocompresate, dar fara filtre anti-particule. Hai ca nu-i dificil sa faci o alegere cand ai atatea motive de netagaduit!

O piesa este mai mult decat materialul din care este confectionata. Ea este un cumul de factori fizici si de trasaruri. La fel se intampla si cu produsele consumabile. Pus in fata unei alegeri, cauta sa optezi pentru componente si consumabile de calitate superioara. Nu le judeca referindu-te strict la materialul component! Ci orienteaza-te observandu-le caracteristicile. Daca ai nevoie de ajutor te putem sfatui intrucat avem experienta vasta in acest domeniu. Contacteaza-ne cu incredere!
Ulei motor Caterpillar ECF-2 15W40 Petromax - produsul care face motorul utilajului tau sa functioneze in parametri optimi!

Acest ulei ofera o putere mare de curatare a motorului utilajului tau. In plus, ofera si protectie ridicata impotriva uzurii motorului. Pe langa acestea, poate prelungi intervalul de timp dintre schimburile de ulei.

Atunci cand nu stii incotro s-o apuci, indreapta-te spre noi!

E greu sa iti pastrezi cumpatul atunci cand ceva se defecteaza in angrenajul utilajului tau. Insa nu e cazul sa te alarmezi. Ne poti contacta pe noi si rezolvam orice nedumerire pe care o ai. Asa ca daca vrei sa inlocuiesti vrei piesa, apeleaza la noi cu increderea ca vei primi fix ceea ce se potriveste cu utilajul tau! Si inca un motiv pentru care sa fii linistit! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Trimitem spre tine cu mare rapiditate acest ulei motor Caterpillar ECF-2 15W40 Petromax pentru ca stim ca utilajul tau nu poate functiona fara de el. Asa ca stai linistit, caci in 24-48 de ore va fi la tine. Daca esti pe aproape te asteptam sa treci pe la noi pe la depozit sa ne cunoastem!

Specificatii tehnice

Ulei multifunctional dezvoltat pentru toate tipurile de motoare Diesel;
Potrivit pentru utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3, 4;
Bidon de 20 de litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura