Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Renault RLD-2 15W40 Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax
Cod produs
SVAF0579-CD
Out Of stock
Descriere
Nu incerca sa lucrezi facand in ciuda cuiva! Nu vei face decat sa creezi o atmosfera de lucru apasatoare. Si cum sa iti doresti ca lucrurile sa fie caracterizate de forte de frecare? Niciodata nu e placut cand exista tensiuni. Asa ca nu destinde-te! Avem solutia perfecta pentru utilajul tau de constructii. Acest ulei motor Renault RLD-2 15W40 Petromax este un produs multifunctional, care e menit sa ofere protectie sporita impotriva uzurii motorului. Unde mai pui ca are si o putere ridicata de curatare a motorului si iti poate oferi intervale mai lungi de timp intre schimburile de ulei? Motorul tau Diesel este in siguranta alaturi de acest ulei calitativ. Nu iti ramane decat sa il procuri si sa te convingi si singur!

Investitia in calitatea mediocra sau slaba se poate transforma in timp intr-un element care nu iti va da pace. Ba se va defecta un utilaj. Ba randamentul intreprinderii va fi deficitar. Ba resursa temporala se va risipi in van. Evita toate acestea si multe altele! Alege sa fii linistit, sa ai pace! Cum poti face asta? Simplu! Investeste in piese de schimb de calitate superioara si in produse consumabile de top! Pacea unui antreprenor nu poate fi pretuita. Intr-un context linistit se iau deciziile bune! Solicita-ne componente si produse dintre cele mai bune! Suntem aici pentru a face ceea ce tine de noi pentru a ajunge la tine in cel mai scurt timp!
Ulei motor Renault RLD-2 15W40 Petromax - produsul care face motorul utilajului tau sa functioneze in parametri optimi!

Acest ulei ofera o putere mare de curatare a motorului utilajului tau. In plus, ofera si protectie ridicata impotriva uzurii motorului. Pe langa acestea, poate prelungi intervalul de timp dintre schimburile de ulei.

Atunci cand nu stii incotro s-o apuci, indreapta-te spre noi!

E greu sa iti pastrezi cumpatul atunci cand ceva se defecteaza in angrenajul utilajului tau. Insa nu e cazul sa te alarmezi. Ne poti contacta pe noi si rezolvam orice nedumerire pe care o ai. Asa ca daca vrei sa inlocuiesti vrei piesa, apeleaza la noi cu increderea ca vei primi fix ceea ce se potriveste cu utilajul tau! Si inca un motiv pentru care sa fii linistit! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Trimitem spre tine cu mare rapiditate acest ulei motor Renault RLD-2 15W40 Petromax pentru ca stim ca utilajul tau nu poate functiona fara de el. Asa ca stai linistit, caci in 24-48 de ore va fi la tine. Daca esti pe aproape te asteptam sa treci pe la noi pe la depozit sa ne cunoastem!

Specificatii tehnice

Ulei multifunctional dezvoltat pentru toate tipurile de motoare Diesel;
Potrivit pentru utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3, 4;
Bidon de 20 de litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura