Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor ACEA E7 15W40 Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax
Cod produs
KQ7OPGBF-CD
Out Of stock
Descriere
Cand utilajul tau este insetat si vrei sa ii oferi o bautura calitativa avem solutia perfecta pentru tine. Acest ulei motor ACEA E7 15W40 Petromax este un produs multifunctional, care asigura eficienta maxima a motorului utilajului tau. Se potriveste de minune cu toate vehiculele din domeniul constructiilor ce au tehnologia EURO 1, 2, 3 si 4, echipate cu sisteme anti-poluare EGR si SGR, aspirate sau turbocompresate, dar fara filtre anti-particule. Asadar, orice motor Diesel ai avea, Petromax te va ajuta! Nu de alta, dar n-ai sa gasesti ceva mai bun, mai prielnic ori mai calitativ!

Pentru ca utilajul tau sa dea randamentul asteptat, pentru ca performanta sa nu intarzie, acesta trebuie sa functioneze dupa principiul complementaritatii. Piesele de schimb si produsele aferente trebuie sa se completeze unele pe altele. Bineinteles, intr-un mod armonizat si fara sincope. De aceea iti recomandam sa te concentrezi asupra calitatii superioare atat cand vine vorba de consumabile, cat si cand piesele de schimb sunt subiectul principal. Cert este ca firma noastra este aici pentru a te ajuta si a-ti pune pe tava calitatea! Nu ai nicio scuza pentru a nu o alege!

Ulei motor ACEA E7 15W40 Petromax - produsul ce-ti va face motorul sa toarca functionand optim!

Cum ar fi sa ai parte de un produs ce stie foarte bine sa faca motorul utilajului tau sa functioneze in parametri optimi? Cum ar fi sa gasesti un ulei cu mare putere de curatare a motorului? Cum ar fi ca motorul tau sa aiba parte de protectie ridicata impotriva uzurii? Ei bine, raspunsul la aceste intrebari ti-l ofera acest ulei Petromax.

Ai nevoie de indrumari sau recomandari? Ai nimerit la fix!

Atunci cand vine vorba de inlocuirea unei piese din angrenajul utilajului tau e musai sa fii cu ochii larg deschisi. Trebuie sa fii atent la tot si, mai ales, trebuie sa fii sigur ca alegi componenta potrivita utilajului tau. Aici intervine incertitudinea. Iar scopul nostru este sa o alungam! Ne pricepem la utilaje si la ce le place ori ba, asa ca te poti baza pe noi atunci cand vrei sa alegi o piesa noua. Si inca ceva! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Stim ca motorul utilajului tau nu poate functiona pe sec. Asa ca iti trimitem acest ulei motor ACEA E7 15W40 Petromax numaidecat. Curierul e rapid, iar in 24-48 de ore produsul poate fi la tine! Te invitam sa descoperi selectia generoasa de produse pe care o poti gasi pe site-ul nostru!

Specificatii tehnice

Ulei multifunctional dezvoltat pentru toate tipurile de motoare Diesel;
Potrivit pentru utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3, 4;
Bidon de 20 de litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura