Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Cummins CES 20071 15W40 Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax
Cod produs
90TPOFNR-CD
Out Of stock
Descriere
Pe acest ulei motor Cummins CES 20071 15W40 Petromax este scris numele tau. Asta inseamna ca iti apartine! De esti posesor de utilaje de constructii si stii sa faci cele mai bune alegeri pentru bunul mers al masinariei ce te ajuta zilnic, atunci trebuie sa stii ca e musai sa incerci si acest produs. De ce? Fiindca e lubrifiantul perfect pentru toate utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3 sau 4, echipate cu sisteme anti-poluare EGR si SGR, aspirate sau turbocompresate, dar fara filtre anti-particule. Cine stie sa aiba grija de motorul utilajului tau? Acest ulei Petromax!

Indiferent de starea vremii, munca ta trebuie sa mearga mai departe. Dar munca ta nu poate merge mai departe indiferent de starea utilajului tau. Tocmai de aceea existam noi. Pentru a-ti oferi piese de schimb calitative atunci cand ceva se defecteaza. Nu ne place sa te stim deznadajduit ori trist. Asa ca ne miscam rapid pentru a rezolva orice problema a utilajului tau. Depozitul nostru e gandit astfel incat sa nu te lase fara piesa sau produsul de care ai nevoie. Si chiar daca nu se afla ceea ce iti doresti pe rafturile noastre, stim la ce usi sa batem pentru a-ti indeplini dorinta. Nimic nu-i dificil cand ne ai alaturi!
Ulei motor Cummins CES 20071 15W40 Petromax - produsul care face motorul utilajului tau sa functioneze in parametri optimi!

Acest ulei ofera o putere mare de curatare a motorului utilajului tau. In plus, ofera si protectie ridicata impotriva uzurii motorului. Pe langa acestea, poate prelungi intervalul de timp dintre schimburile de ulei.

Atunci cand nu stii incotro s-o apuci, indreapta-te spre noi!

E greu sa iti pastrezi cumpatul atunci cand ceva se defecteaza in angrenajul utilajului tau. Insa nu e cazul sa te alarmezi. Ne poti contacta pe noi si rezolvam orice nedumerire pe care o ai. Asa ca daca vrei sa inlocuiesti vrei piesa, apeleaza la noi cu increderea ca vei primi fix ceea ce se potriveste cu utilajul tau! Si inca un motiv pentru care sa fii linistit! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Trimitem spre tine cu mare rapiditate acest ulei motor Cummins CES 20071 15W40 Petromax pentru ca stim ca utilajul tau nu poate functiona fara de el. Asa ca stai linistit, caci in 24-48 de ore va fi la tine. Daca esti pe aproape te asteptam sa treci pe la noi pe la depozit sa ne cunoastem!

Specificatii tehnice

Ulei multifunctional dezvoltat pentru toate tipurile de motoare Diesel;
Potrivit pentru utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3, 4;
Bidon de 20 de litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura