Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Cummins CES 20078 15W40 Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax
Cod produs
XFOZKQSL-CD
Out Of stock
Descriere
Ce faci cand nu stii ce sa faci? Cand esti incurcat de oferta atat de bogata pe care nu mai stii cum sa o categorisesti? E simplu! Te ghidezi dupa calitate. Iar acest ulei motor Cummins CES 20078 15W40 Petromax striga calitatea din toti rarunchii. Asadar, daca nu vrei sa dai gres si vrei ca motorul Diesel al utilajului ce te ajuta in constructii sa functioneze optim, atunci ai ajuns unde trebuie. Poti achizitiona cu incredere acest ulei multifunctional, care asigura eficienta maxima a motorului utilajului tau. In plus, este dovedit faptul ca acest produs protejeaza motorul impotriva uzurii, avand o putere ridicata de curatare. Nu ai prea multe calcule de facut cand vezi asa caracteristici bune ale unui produs!

O piesa de schimb de calitate superioara, precum si un produs consumabil de top se nasc in urma necesitatii de a raspunde corect si exact unor intrebari esentiale. Ce trebuie sa faca? Care este cel mai bun material? Cum sa fie facute ca sa dureze cat mai mult? La ce temperaturi trebuie sa functioneze? Si lista poate continua. Un produs construit sa raspunda laudabil la cat mai multe astfel de intrebari este un produs de calitate superioara. Firma noastra comercializeaza astfel de piese de schimb si consumabile de multi ani. Asadar, avem o experienta vasta in domeniu. Noi nu doar procuram si vindem, ci si sfatuim si cautam solutii!
Ulei motor Cummins CES 20078 15W40 Petromax - produsul care face motorul utilajului tau sa functioneze in parametri optimi!

Acest ulei ofera o putere mare de curatare a motorului utilajului tau. In plus, ofera si protectie ridicata impotriva uzurii motorului. Pe langa acestea, poate prelungi intervalul de timp dintre schimburile de ulei.

Atunci cand nu stii incotro s-o apuci, indreapta-te spre noi!

E greu sa iti pastrezi cumpatul atunci cand ceva se defecteaza in angrenajul utilajului tau. Insa nu e cazul sa te alarmezi. Ne poti contacta pe noi si rezolvam orice nedumerire pe care o ai. Asa ca daca vrei sa inlocuiesti vrei piesa, apeleaza la noi cu increderea ca vei primi fix ceea ce se potriveste cu utilajul tau! Si inca un motiv pentru care sa fii linistit! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Trimitem spre tine cu mare rapiditate acest ulei motor Cummins CES 20078 15W40 Petromax pentru ca stim ca utilajul tau nu poate functiona fara de el. Asa ca stai linistit, caci in 24-48 de ore va fi la tine. Daca esti pe aproape te asteptam sa treci pe la noi pe la depozit sa ne cunoastem!

Specificatii tehnice
Ulei multifunctional dezvoltat pentru toate tipurile de motoare Diesel;
Potrivit pentru utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3, 4;
Bidon de 20 de litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura