Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Cummins CES 20072 15W40 Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax
Cod produs
R9STJKL8-CD
Out Of stock
Descriere
Acest ulei motor Cummins CES 20072 15W40 Petromax striga dupa utilajul tau. Cat te vei indura sa il auzi strigand si sa nu il bagi in seama? Hai, doar nu ai inima de piatra! Ofera-i o sansa si suntem siguri ca nu vei fi dezamagit. Cum putem fi siguri de asta? Ne place sa alegem produse calitative si sa le punem la dispozitia ta. Clientii nostri ne povestesc experientele lor cu aceste produse. Si n-am prea auzit vreun cuvant negativ referitor la acest ulei. Si cum sa fi auzit cand este un produs ce ingrijeste motoarele Diesel avand o putere mare de curatare a acestora?! Pe deasupra ofera si protectie ridicata impotriva uzurii!

Una dintre importantele masuri pe care un antreprenor le poate lua pentru ca afacerea sa sa atinga reusita este pretuirea resurselor si utilizarea lor intr-un mod cumpatat. Succesul trebuie sa fie sustenabil, caci in caz contrar el dispare. Insa risipirea resurselor nu tine doar direct de decizia antreprenorului, ci si indirect. Daca acesta decide sa utilizeze piese de schimb si consumabile de slaba calitate, atunci se va declansa un proces mai lent sau mai alert de pierdere a resurselor. Ba din contra, daca elementele mentionate sunt de calitate superioara, atunci se poate ajunge la un randament optim, iar resursele vor fi consumate intr-un mod cumpatat. Alege ce e mai bun pentru afacerea ta! Alege sa investesti in calitatea superioara!
Ulei motor Cummins CES 20072 15W40 Petromax - produsul care face motorul utilajului tau sa functioneze in parametri optimi!

Acest ulei ofera o putere mare de curatare a motorului utilajului tau. In plus, ofera si protectie ridicata impotriva uzurii motorului. Pe langa acestea, poate prelungi intervalul de timp dintre schimburile de ulei.

Atunci cand nu stii incotro s-o apuci, indreapta-te spre noi!

E greu sa iti pastrezi cumpatul atunci cand ceva se defecteaza in angrenajul utilajului tau. Insa nu e cazul sa te alarmezi. Ne poti contacta pe noi si rezolvam orice nedumerire pe care o ai. Asa ca daca vrei sa inlocuiesti vrei piesa, apeleaza la noi cu increderea ca vei primi fix ceea ce se potriveste cu utilajul tau! Si inca un motiv pentru care sa fii linistit! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Trimitem spre tine cu mare rapiditate acest ulei motor Cummins CES 20072 15W40 Petromax pentru ca stim ca utilajul tau nu poate functiona fara de el. Asa ca stai linistit, caci in 24-48 de ore va fi la tine. Daca esti pe aproape te asteptam sa treci pe la noi pe la depozit sa ne cunoastem!

Specificatii tehnice

Ulei multifunctional dezvoltat pentru toate tipurile de motoare Diesel;
Potrivit pentru utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3, 4;
Bidon de 20 de litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura