Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Cummins CES 20077 15W40 Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax
Cod produs
9D3EC7BN-CD
Out Of stock
Descriere
Acest ulei motor Cummins CES 20077 15W40 Petromax este alegerea perfecta pentru utilajul tau. Iti oferim mai multe motive pentru a te convinge de asta. In primul rand, acest ulei este unul multifunctional destinat tuturor motoarelor Diesel. In al doilea rand, acesta garanteaza eficienta maxima a motorului utilajului de constructii. In al treilea rand, mentine lubrifierea optima a motorului in toate conditiile de utilizare. In al patrulea rand, uleiul acesta are o putere mare de curatare a motorului. Hai ca aproape am si pierdut sirul! Daca vrei si alte motive pentru a-l achizitiona, nu ezita sa ne contactezi!

Atunci cand vine vorba de a alege intre mai multe piese de schimb si produse consumabile, iti recomandam sa nu lasi ca procesul sa se desfasoare orbeste. Bazeaza-te pe experienta! Daca personal nu ai acumulat suficiente informatii in acest domeniu, nu ezita sa soliciti ajutor din exterior. Compania noastra se ocupa de multi ani cu procurarea si comercializarea unor astfel de produse. Avand in vedere experienta acumulata noi oferim consultanta si cautam solutii pentru problemele pe care le intampini. Fii indraznet si alege sa colaborezi cu noi!
Ulei motor Cummins CES 20077 15W40 Petromax - produsul care face motorul utilajului tau sa functioneze in parametri optimi!

Acest ulei ofera o putere mare de curatare a motorului utilajului tau. In plus, ofera si protectie ridicata impotriva uzurii motorului. Pe langa acestea, poate prelungi intervalul de timp dintre schimburile de ulei.

Atunci cand nu stii incotro s-o apuci, indreapta-te spre noi!

E greu sa iti pastrezi cumpatul atunci cand ceva se defecteaza in angrenajul utilajului tau. Insa nu e cazul sa te alarmezi. Ne poti contacta pe noi si rezolvam orice nedumerire pe care o ai. Asa ca daca vrei sa inlocuiesti vrei piesa, apeleaza la noi cu increderea ca vei primi fix ceea ce se potriveste cu utilajul tau! Si inca un motiv pentru care sa fii linistit! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Trimitem spre tine cu mare rapiditate acest ulei motor Cummins CES 20077 15W40 Petromax pentru ca stim ca utilajul tau nu poate functiona fara de el. Asa ca stai linistit, caci in 24-48 de ore va fi la tine. Daca esti pe aproape te asteptam sa treci pe la noi pe la depozit sa ne cunoastem!

Specificatii tehnice

Ulei multifunctional dezvoltat pentru toate tipurile de motoare Diesel;
Potrivit pentru utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3, 4;
Bidon de 20 de litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura